Το «World Party» διέλυσε για τα καλά! Μαυρίδης και Τανιμανίδης χώρισαν με το χειρότερο τρόπο
Media

Το «World Party» διέλυσε για τα καλά! Μαυρίδης και Τανιμανίδης χώρισαν με το χειρότερο τρόπο

Η κοινή τηλεοπτική τους πορεία μέσα από το επιτυχημένο «World Party» στον Alpha, έληξε άδοξα, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης ανακοίνωσε ερήμην όλων ότι σταματά από την εκπομπή, μέσα από μία συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, το πλήγμα στην προσωπική σχέση τους και τη φιλία χρόνων που διατηρούσαν είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι άφησαν να διαφανεί.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, όπως αναφέρει δημοσίευμα ης εφημερίδας «Καρφί» δεν μίλησε ποτέ ξανά για τον «κολλητό» του, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης, πιο διπλωμάτης και ευέλικτος, τονίζει σε όλες τις συνεντεύξεις του ότι με τον Γιώργο είναι πάνω απ' όλα φίλοι, ακόμα κι αν εξαιτίας των αποστάσεων και των επαγγελματικών τους δεν βρίσκονται συχνά.

Όμως, ένα περιστατικό που συνέβη σχετικά πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και τα γυρίσματα του «Survivor» ο Τανιμανίδης, έκανε το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο αντρών είναι... εκρηκτικές!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης λένε τα χειρότερα ο ένας για τον άλλο. «Έλα, μωρέ, με τον καβαλημένο, που δεν μπορεί να μιλήσει ο χαζός», λέει ο ένας. «Αφού το παιδί είναι κομπλεξικό και αγράμματο!», λέει ο άλλος σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Και φυσικά τα λόγια αυτά του ενός προς τον άλλο τα μεταφέρουν στους ίδιους διάφοροι καλοθελητές. Έτσι, όταν οι δύο πρώην φίλοι αντάμωσαν σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης, χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην πιαστούν στα χέρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved