9 Μήνες: Μάχη για τη ζωή της δίνει η Δάφνη
Media

9 Μήνες: Μάχη για τη ζωή της δίνει η Δάφνη

Ο Διαμαντίδης μένει ικανοποιημένος με την ομολογία του άντρα που φέρεται σαν ο δολοφόνος του Δημοσθένους, καθώς το θέμα κλείνει για την οργάνωση στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες.

Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο σπίτι του Άλκη βρίσκει εκεί την Ηρώ και προσποιείται πως χαίρεται που το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Όταν όμως μένει μόνος του, ορκίζεται πως αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η Δάφνη και ο Αντρέας ανακοινώνουν στον Οδυσσέα την απόφασή τους να χωρίσουν. Ένας πληροφοριοδότης λέει στη Δάφνη πως ο μπράβος του Σερέτη θα λείπει το βράδυ από το σπίτι του.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης έρχεται και της ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, που την υποπτεύθηκε ότι καλύπτει τη Μάρθα. Ο μπράβος του Σερέτη φεύγει από το σπίτι του, αλλά έχει στήσει κάμερες στο χώρο. Η Δάφνη ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του μπράβου. Η Θεανώ προσπαθεί να συνεφέρει τη Σοφία αλλά δεν τα καταφέρνει και καλεί ασθενοφόρο.

Η Έλσα είναι ανένδοτη στο να δώσει ευκαιρία στον Στέφανο για τη σχέση τους, και αντιδράει έντονα με την επιμονή του Μάνου. Ο Κίμωνας κάνει συμφωνία με τον Άλκη, πως αν δώσει την επιμέλεια του Φαίδωνα στην Κρίστη, εκείνος θα εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή της. Η Μάρθα εκφράζει στην Άννα τις ενοχές της για τον άντρα που φορτώθηκε το φόνο του Δημοσθένους. Η Άννα όμως την καθησυχάζει, θυμίζοντάς της ποιος ήταν ο Δήμος και τι κακό θα έκανε αν ζούσε.

Η Σύλβια κλείνει εισιτήρια για την Πορτογαλία σε τρία ονόματα. Το δικό της, της Κρίστης και του Φαίδωνα. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να την αφήνει να βλέπει τον Φαίδωνα. Η Ηρώ όμως, που την βλέπει, οργίζεται και της απαγορεύει να πηγαίνει στο σπίτι τους απρόσκλητη. Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Θεανώ και τη Νεφέλη για τη Σοφία, που διέφυγε τον κίνδυνο. Ο μπράβος του Σερέτη μπαίνει στο σπίτι την ώρα που εκεί βρίσκεται η Δάφνη.

Η Θεανώ καταλαβαίνει πως για την κατάσταση της Σοφίας ευθύνεται για άλλη μία φορά ο Μάνος, ο οποίος έφερε την κόρη της σε αυτή την κατάσταση και έχασε την άδειά της ως γιατρός. Ο Αντρέας βλέπει εφιάλτη με τη Δάφνη να του ζητάει βοήθεια. Η Κρίστη μιλάει στην Ηρώ για την ανάγκη που έχει να βλέπει το παιδί της. Εκείνη δείχνει να μαλακώνει. Η Θεανώ επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει το ματωμένο μαχαίρι με το οποίο έκοψε το δαχτυλάκι της η Νεφέλη. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Μάνο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Σοφίας.

Ο μπράβος του Σερέτη οδηγεί τη Δάφνη σ’ ένα υπόγειο κελάρι στο σπίτι του. Εκείνη αρχίζει να παλεύει για να ξεφύγει. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης στέλνει μήνυμα στο κινητό της, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Η Δάφνη καταφέρνει να σωθεί από τα χέρια του μπράβου και τον κλειδώνει μόνο του στο κελάρι. Ο Αντρέας από την άλλη, έχει ένστικτο πως η Δάφνη προσπαθεί να παγιδεύσει τον Σερέτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved