Ποιος την "είπε" στην Ρίκα Βαγιάνη και τι του απάντησε;
Media

Ποιος την "είπε" στην Ρίκα Βαγιάνη και τι του απάντησε;

Μια στήλη επικοινωνίας με τους αναγνώστες διατηρεί στην "Lifo" η Ρίκα Βαγιάνη και εκεί μας ξάφνιασε ευχάριστα όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει και να απαντήσει σε ένα άκρως προκλητικό κατά της γράμμα στο οποίο αναγνώστης ούτε λίγο ούτε πολύ την πρόσβαλε άσχημα. Τι της έγραψε και τι απάντησε η ίδια;

"Τόσα χρόνια στην ΕΡΤ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, απορώ γιατί επιμένουν να σε προβάλλουν. Είναι η εμφάνιση ή το χαζό χιούμορ σου; ( ξέρω δε θα βάλεις την ερώτηση στη στήλη, αλλά την γράφω έστω και για εσωτερική κατανάλωση) Μόσταρ"

Αυτό έγραφε το γράμμα στο οποίο κλήθηκε κλήθηκε να απαντήσει η Ρίκα Βαγιάνη στην στήλη που διατηρεί στην Lifo και για μία ακόμα φορά έδειξε πως το χιούμορ της παραμένει ακλόνητο, ανεξαρτήτως συνθηκών. Η απάντηση της παρουσιάστριας λοιπόν ξεκινά ως εξής « Αγαπητέ Μόσταρ, μια μαντεψιά κάνω και εγώ. Δεν είμαι στο μυαλό των εργοδοτών μου. Νομίζω ότι ένας από τους βασικούς λόγους που με κρατάνε ακόμα στη δουλειά είναι το κοινό μου. Πιστεύω ότι η λατρεία των θαυμαστών μου οφείλεται εν μέρει στην συγκλονιστική μου εμφάνιση: Θέλεις να είναι τα αστραφτερά σουβλερά μου δόντια; Τα πλούσια πλαστικά extensions μου; Η τσιριχτή φωνή μου; Τα τριχωτά χέρια και οι μασχάλες μου; Ποιος ξέρει ίσως και να είναι όλα αυτά μαζί. Πάνω απ’ όλα (επειδή η ομορφιά δεν φτάνει) είναι το αστείο σπινθηροβόλο πνεύμα μου που τόσους και τόσους ανθρώπους τους έχει αφήσει στα πρόθυρα του εγκεφαλικού και κρυοπαγήματος. Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που με κάνει ακαταμάχητη. Η γοητεία μου αβάσταχτη, σχεδόν ανεξήγητη. Μάλιστα μαθαίνω ότι και ο Χαρδαβέλας θα κάνει μια πανηγυρική εκπομπή γι’ αυτή. Δεν τον αδικώ. Με αφορμή πάντως, το τόσο γλυκό σου γράμμα, τόσο λιτό που να του λείπουν τα μισά σημεία στίξεως, κι όμως τόσο συγκινητικό , επίτρεψέ μου να απευθύνω και προσωπικά χαιρετισμούς στα πρόσωπα που με πίστεψαν και με στήριξαν τόσα χρόνια. Μπόλεκ και Λόλεκ σας ευχαριστώ εκ βαθέων!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved