«Σμύρνη μου αγαπημένη» στη Μυτιλήνη
Media

«Σμύρνη μου αγαπημένη» στη Μυτιλήνη

Η Μιμή Ντενίση είναι έτοιμη να «ζωντανέψει» στην πόλη της Μυτιλήνης σκηνές από τη «χρυσή» εποχή της Σμύρνης αλλά και την καταστροφή της από τους Τούρκους.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μόλις ολοκληρώσει τις παραστάσεις της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα «σηκώσει τα μανίκια» για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα γυρίσματα της ταινίας της για τη Σμύρνη, η οποία θα γυριστεί στο νησί της Λέσβου.

«Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε τα screentests (σ.σ.·. δοκιμαστικά) και ό,τι άλλο απομένει για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων της ταινίας στη Μυτιλήνη, που θα ξεκινήσουν προς το τέλος του καλοκαιριού. Η Μιμή Ντενίση και οι συνεργάτες της επέλεξαν το όμορφο νησί διότι το λιμάνι του κοσμείται με παλιά κτίρια, τα οποία θυμίζουν κάτι από τη Σμύρνη, και αποτελεί ιδανική τοποθεσία για το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων που θέλουμε να κάνουμε.

Επίσης, η Μυτιλήνη είναι συνδεδεμένη με τη Σμύρνη αφού σε αυτήν έφτασαν οι πρώτοι Έλληνες πρόσφυγες αμέσως μετά την Καταστροφή της» λέει στην «Espresso» πηγή από την παραγωγή της ταινίας και προσθέτει: «Και η ίδια η κυρία Ντενίση συμφώνησε με την επιλογή της Λέσβου για τα γυρίσματα, αφού θέλει να αναδείξει μέσα από το φιλμ τις ομορφιές του νησιού και να βοηθήσει στην ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης σε αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved