«Rising star»: Όλες οι λεπτομέρειες του αποψινού live
Media

«Rising star»: Όλες οι λεπτομέρειες του αποψινού live

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας διαγωνιστικής φάσης του «Rising star» που φέρει τον τίτλο «Hot Seat» αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και του κοινού, αφού η αγωνία όλο και κορυφώνεται μετά τις πρώτες αποχωρήσεις.

Η νέα hot φάση του Rising Star, βάζει τους παίχτες να ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε solo εμφανίσεις ενώ τους δίνει την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι με ποιο τραγούδι θα διαγωνιστούν.

Ένα τραγούδι που πρέπει να αναδείξει την φωνή τους, να πείσει το κοινό και τους κριτές ώστε να τους εξασφαλίσει μια θέση στον επόμενο γύρο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε τετραπλή αποχώρηση ενώ από αύριο και μέχρι τον ημιτελικό το παιχνίδι θα εγκαταλείπει μόνο ένας παίκτης.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου συνεχίζουν η Έλενα Παναγιωτίδου, η Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη, ο Δημήτρης Γερογιάννης, ο Σωτήρης Καρυστινός και η 25χρονη Κύπρια, Ηρώ Κλείτου.

Στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή τη θέση του νικητή κυνηγούν η ταλαντούχα 14χρονη Κύπρια Cynthia Veronica Zietara, ο Στέλιος Τσάκωνας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Νίκος Μακαντάσης.

Ο Κώστας Μακεδόνας συνεχίζει τη δική του μάχη με τέσσερις παίκτες, την Κέλλυ Βουδούρη, τον Μιχάλη Καραγκούνη, την Αναστασία Ιωακειμίδου και τον Μηνά Τσίγκο, ενώ ο Χρήστος Μάστορας με τρεις παίκτες, τον Γιάννη Ξανθόπουλο, τον Πάνο Σμυρναίο και τον Απόστολο Λιάπη.

Εσύ μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα και να αναδείξεις το επόμενο μουσικό αστέρι με την ψήφο σου μέσω της δωρεάν εφαρμογής Rising Star Greece.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved