9 Μήνες: Ένταση στο δικαστήριο
Media

9 Μήνες: Ένταση στο δικαστήριο

Ο δικηγόρος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να χρησιμοποιήσει το περιστατικό με τις αμφεταμίνες στο δικαστήριο.

Ο Άλκης από την άλλη, ζητάει από τον δικηγόρο του να εμφανίσει την αρπαγή του Φαίδωνα από τη Σύλβια σαν άσσο στο μανίκι του. Η Έλσα επισκέπτεται τη Σοφία στο νοσοκομείο. Όταν αναφέρεται στο γεγονός ότι η Μαρίνα είναι η μόνη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά ο Μάνος, εκείνη την αντικρούει λέγοντας πως αφού η Μαρίνα δεν υπάρχει πια, έχουν το περιθώριο να παλέψουν για τη σχέση τους.

Ο Στέφανος εξομολογείται τον καημό του στον Μάνο για την Έλσα. Το δικαστήριο για την επιμέλεια του Φαίδωνα ξεκινάει. Η Μάρθα προβληματίζεται με το πάθος που μιλάει η Δάφνη για όσους πρέπει να τιμωρούνται και δεν τους πιάνει ο νόμος. Ο Χρήστος ενημερώνει τη Σοφία για τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του αδερφού της. Οι αγορεύσεις των δύο πλευρών για την επιμέλεια του Φαίδωνα κρατάει σε ένταση την Κρίστη και τον Άλκη. Ο Αντρέας ζητάει από τον Σερέτη να τον αποσπάσει στην υπηρεσία του.

Η Κρίστη σοκάρεται με την κατάθεση της Στέλλας, που την παρουσιάζει σαν αδιάφορη μάνα. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου όμως αντικρούει τα επιχειρήματα της κοπέλας, προσφέροντας στιγμές ανακούφισης στην Κρίστη. Την ίδια ώρα, η Ηρώ έξω από την αίθουσα προσπαθεί να χειραγωγήσει τον Χρήστο για τη δικιά του κατάθεση, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του. Η Ελίζα ακούει από τον κοριό, που έχει τοποθετήσει ο Αντρέας στο laptop του, τη συζήτησή του με τον Σερέτη, όπου του λέει πως δεν αντέχει να δουλεύει μαζί με τη Δάφνη, καθώς δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα.

Η Δάφνη βρίσκει το σπίτι του εκβιαστή ανηλίκων και ετοιμάζεται για τη νέα της επιχείρηση. Ο Αντρέας λέει στον Σερέτη πως αν δουλέψουν μαζί θα μπορέσουν να βρουν τη νέα οργάνωση που έχει εμφανιστεί ως συνέχεια της Red Swan. Η Σοφία εξομολογείται τον καημό της στον Μάνο για τον αδερφό της και μαζί αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν. Την ίδια ώρα, η Θεανώ δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια ότι ο γιος της ουσιαστικά αυτοκτόνησε.

Ο Χρήστος καταθέτει στο δικαστήριο, εκθέτοντας τα δύο περιστατικά με το αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε στον μικρό Φαίδωνα. Η Κρίστη βρίσκεται σε απόγνωση. Μια καινούργια υπόθεση της Δίωξης με ένα αρχαίο αγαλματάκι θέτει τη Δάφνη σε εγρήγορση. Μετά από έναν, εκ βαθέων και από τις δύο πλευρές, απολογισμό της σχέσης τους, ο Χρήστος με τη Σοφία δίνουν και πάλι τα χέρια σε φιλικό κλίμα. Στη συνέχεια ο Χρήστος την ενημερώνει πως μπορεί να βγει από το νοσοκομείο. Ο Στέφανος διαβάζει για μία ανθρωπιστική αποστολή στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας και εκδηλώνει ενδιαφέρον.

Μετά από την κατάθεση της Στέλλας, η Κρίστη βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ η Άννα υπόσχεται ότι θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης αμείβει τη Στέλλα με ένα γερό χρηματικό ποσό. Ωστόσο η ίδια εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, που έμπλεξε μαζί του, λέγοντας πως θα φύγει μόνιμα για Αγγλία. Ο Μάνος προτείνει στη Σοφία να μείνει μαζί του μέχρι να αναρρώσει.

Η Δάφνη οργανώνει την επιχείρηση με το κλεμμένο αγαλματίδιο, όταν στη Δίωξη έρχεται ο Αντρέας. Η Άννα εκφράζει στη Μάρθα την απόγνωσή της για την Κρίστη, που κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια του Φαίδωνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved