Αλέξανδρος Πέρρος: «Δοκίμασα να κάνω τηλεόραση ύστερα από μία δεκαετία στο θέατρο γιατί…»
Media

Αλέξανδρος Πέρρος: «Δοκίμασα να κάνω τηλεόραση ύστερα από μία δεκαετία στο θέατρο γιατί…»

Ο Αλέξανδρος Πέρρος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», η οποία προβάλλεται καθημερινά και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την τρίτη σεζόν προβολής της.

Ο γοητευτικός ηθοποιός κρατά τον ρόλο του Αλέξανδρου, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Γκέλυ (Πηνελόπη Πλάκα) στη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου. Μιλώντας στην «Espresso», αναφέρθηκε κυρίως στα παρασκήνια του σίριαλ. «Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, από τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες μέχρι τους τεχνικούς» λέει και συνεχίζει:

«Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που γίνονται τα γυρίσματα και περνάμε και πολύ καλά, απλώς μια καθημερινή σειρά με τρία συνεργεία έχει έντονους ρυθμούς και, όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει πίεση». Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, ο Αλέξανδρος έχει κάνει αρκετές θεατρικές δουλειές, αλλά συνειδητά απείχε από την τηλεόραση.

«Δοκίμασα να κάνω τηλεόραση ύστερα από μία δεκαετία στο θέατρο, γιατί ήθελα πρώτα να καταλάβω τι θα πει ηθοποιός. Να “ψηθώ” στο σανίδι! Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός, εκεί “ψήνεσαι” και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις και πώς να πειραματιστείς. Δεν έχει καμιά σχέση με την τηλεόραση, που ξαναγυρίζεις τη σκηνή».

Πρόσφατα τον είδαμε σε επεισόδιο των «Συμμαθητών» να προκαλεί τη ζήλια της συντρόφου του Γκέλυς, λόγω της Δούκισσας Νομικού. Μιλώντας για την εμπειρία αυτή, είχε να πει τα καλύτερα! «Η Δούκισσα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Βέβαια, η φωτογραφία ήταν φωτομοντάζ. Δεν την έχω συναντήσει από κοντά για να ξέρω τι άνθρωπος είναι, αλλά μπορώ να αντιληφθώ ότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη γυναίκα και θα ήταν μεγάλη χαρά μου να τη γνωρίσω και κάποια στιγμή από κοντά για να δω τι παιδί είναι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved