Λιάπης: «Δεν ακυρώνω τίποτα, ούτε λέω ότι μπορεί να μην κάνω στο μέλλον κάτι με ελληνικό στίχο»
Media

Λιάπης: «Δεν ακυρώνω τίποτα, ούτε λέω ότι μπορεί να μην κάνω στο μέλλον κάτι με ελληνικό στίχο»

Έχει πει ότι το λαϊκό τραγούδι περνάει περισσότερο. Έχει δηλώσει, ωστόσο, ότι δεν θα έκανε έκπτωση στη μουσική του. Εάν αυτό κάποια στιγμή σήμαινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τις εμφανίσεις, θα συμβιβαζόταν ο Απόστολος Λιάπης;

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μεγαλώσει με ξένα ακούσματα. Το ότι δεν τραγουδάω ελληνικά ή λαϊκά είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με τα ακούσματα μου. Όταν λέω ότι δεν κάνω έκπτωση, εννοώ ότι έχω μεγαλώσει με αυτά τα πράγματα, οι αξίες μου είναι εκεί πέρα και αυτό θέλω να ακολουθήσω. Δεν ακυρώνω τίποτα, ούτε λέω ότι μπορεί να μην κάνω στο μέλλον κάτι με ελληνικό στίχο ή οτιδήποτε, απλώς αυτή είναι η αγάπη μου, αυτό εκπροσωπώ και αυτό κάνω.

Προσπαθώ να μείνω πιστός σε αυτό που κάνω, γιατί πιστεύω ότι στο τέλος αυτό είναι που κερδίζει τον κόσμο, όταν κάνεις κάτι και το κάνεις μέσα από την καρδιά σου. Δεν έχω προσπαθήσει να κάνω κάτι άλλο, που μπορεί να μη μου πηγαίνει κιόλας. Απλώς μένω σε αυτό που πραγματικά μου αρέσει και βγαίνει από μέσα μου», λέει ο πρώην παίκτης του Rising Star στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved