9 Μήνες: Θυμός, ανησυχία και λάθος συμπεράσματα
Media

9 Μήνες: Θυμός, ανησυχία και λάθος συμπεράσματα

Η Ηρώ πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη για να πάρει τα τελευταία της πράγματα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, αλλά υποκύπτει στα αισθήματά της για εκείνον.

Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Αντρέα και μαθαίνει για τη λιποθυμία της Ελίζας. Η Μάρθα ενημερώνεται για τον θάνατο του άντρα που πήρε πάνω του τη δολοφονία του Δημοσθένους. Ο Σερέτης συμπεραίνει πως αφού ο Αντρέας δεν ήρθε στις αποθήκες, δεν είναι εκείνος που τον παρακολουθεί. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου ενημερώνει τη Σοφία για την άρση της καταγγελίας που είχε κάνει σε βάρος της ο Μάνος.

Η Μαρίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο μαιευτήριο από περαστικούς. Ο Δάσκαλος επιρρίπτει ευθύνες στη Θάλεια για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Ο Μάνος επιστρέφει στην Κύπρο και λέει στη Σοφία για το ταξίδι του στην Αθήνα. Ο Οδυσσέας λέει στη Δάφνη πως θέλει να γίνει δότης οφθαλμού, για να μπορέσει ο Αντρέας να δει ξανά. Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Αντρέα και του ζητάει να συναντηθούν. Η Ηρώ λέει στον Άλκη πως θέλει να είναι μαζί του, ωστόσο σκέφτεται τις συνέπειες όταν ο Διαμαντίδης μάθει πως τον πρόδωσε.

Η Κρίστη αποδίδει την ψυχρή συμπεριφορά του Κίμωνα απέναντί της στην κακή όψη του προσώπου της και τον διώχνει. Η Έλσα πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει πως ο Μάνος γύρισε στην Κύπρο. Η Δάφνη ξαφνιάζεται με τη στάση του Δημήτρη ενόψει της επίσκεψης του Αντρέα στο σπίτι και νιώθει ακόμα μεγαλύτερες ενοχές απέναντί του. Η Κρίστη ξεσπάει τη θλίψη της στην Άννα για την αποκρουστική εικόνα του προσώπου της. Η Μάρθα συγκινείται όταν η Ελπίδα της λέει ότι είναι έγκυος.

Ο Πέτρος, που ακούει, νιώθει πως πρέπει να απαλλάξει τη Μάρθα από την υποχρέωση να τον φροντίζει. Ο Σερέτης βλέπει τις φωτογραφίες ενός άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο κελάρι του σπιτιού όπου ζούσε ο μπράβος του. Η Μάρθα καθησυχάζει τον Πέτρο για την κατάστασή του, αφού σύντομα ο φίλος της χημικός θα έχει έτοιμη την πειραματική θεραπεία για την περίπτωσή του.

Η Έλσα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και τρελαίνεται όταν εκείνος της λέει για τη συνάντησή του με τη Θάλεια, που όμως δεν είχε καμία σχέση με τη γυναίκα που επικοινωνούσε μαζί του τόσο καιρό. Η Έλσα τώρα ανησυχεί για τη Μαρίνα, καθώς της τηλεφωνεί και δεν μπορεί να τη βρει. Ο Αντρέας και η Δάφνη ανακοινώνουν στον Οδυσσέα πως ο Αντρέας βλέπει. Ο μικρός εκφράζει τη χαρά του αλλά και τη βεβαιότητά του πως σε λίγο καιρό οι τρεις τους θα είναι και πάλι μαζί σαν οικογένεια.

Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Κίμωνα και του ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Κρίστη. Εκείνος αναγκάζεται να της πει για τη συμφωνία του με τον Άλκη. Η Άννα εξοργίζεται, αλλά υπόσχεται να μην πει το παραμικρό στην Κρίστη. Η Σοφία εκφράζει στον Μάνο την ευγνωμοσύνη της που χάρη σε εκείνον θα γυρίσει ξανά στη θέση της στο νοσοκομείο. Η Έλσα λέει στην Κρίστη για το mail που έστειλε στον Μάνο ώστε να τον οδηγήσει στη Μαρίνα. Η Κρίστη θυμώνει μαζί της, ενώ και οι δύο αρχίζουν να ανησυχούν με τη Μαρίνα, που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved