9 Μήνες: Μετά την αγωνία, η ηρεμία και η ανακούφιση
Media

9 Μήνες: Μετά την αγωνία, η ηρεμία και η ανακούφιση

Ο Αντρέας και η Δάφνη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, δείχνουν να ανακουφίζονται αφού το πρόγραμμα της Δίωξης δεν καταφέρνει να καθαρίσει το υλικό από το laptop του μπράβου των «Μαχητών».

Ο Πέτρος ζητάει και πάλι από τη Μάρθα να τον βοηθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη σοκάρεται και του λέει να το βγάλει από το μυαλό του. Ο Σερέτης τηλεφωνεί στη Δάφνη και της ζητάει να συναντηθούν στο σπίτι του. Ο Αντρέας λέει στην Ελίζα πως θα ζητήσει από τη Δάφνη να επισπεύσουν τη διαδικασία του διαζυγίου για να φτιάξουν τη δικιά τους οικογένεια.

Η Έλσα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση και από τις δύο πλευρές. Η Σοφία επιστρέφει στη δουλειά της στο νοσοκομείο. Η μέρα για την επέμβαση της Κρίστης έφτασε. Ο Άλκης την επισκέπτεται για να της ευχηθεί και ταράζεται όταν η Κρίστη του λέει πως πρέπει να βγάλουν το διαζύγιό τους. Η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Σερέτη και σοκάρεται όταν την υποδέχεται η Εύα. Ο Αντρέας ακούει τη γραμματέα του Σερέτη που μιλάει με κάποιον για το καθάρισμα των αρχείων του μπράβου των «Μαχητών».

Η Δάφνη δίνει στον Σερέτη το υλικό που κατάφερε να καθαρίσει, όπου δε διακρίνεται το πρόσωπό της. Φεύγοντας από το σπίτι, ο Σερέτης ρωτάει την Εύα αν πείστηκε πως η Δάφνη δεν έχει πράγματι σχέση με το θάνατο του μπράβου. Η Μάρθα δίνει στην Κρίστη ένα προσωπικό αντικείμενο της Αύρας για να πάρει δύναμη. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να συναντηθούν. Ο Μάνος και η Σοφία αποφασίζουν να ζητήσουν από τον Στέφανο να τους παντρέψει. Ο Στέφανος σαστίζει με την πρότασή τους.

Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως ο Σερέτης έχει δώσει το υλικό του laptop και σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη. Στη συνέχεια, η Δάφνη ταράζεται με την πρόταση του Αντρέα να προχωρήσουν στο διαζύγιό τους. Η Εύα εκφράζει στον Σερέτη τη βεβαιότητά της πως η Δάφνη δεν μπορεί να έχει σχέση με τη δολοφονία του μπράβου. Η Κρίστη μπαίνει στο χειρουργείο. Η Δάφνη λέει στον Δημήτρη την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο με τον Αντρέα. Ο Δημήτρης αρχίζει να κάνει όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Ένα έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο, δίνει τη δύναμη στη Σοφία να επαναφέρει στη ζωή έναν ασθενή, φέρνοντας λύτρωση στην ψυχή της.

Ο Άλκης λέει ψέματα στην Ηρώ πως εκείνος ζήτησε το διαζύγιο στην Κρίστη και τώρα ονειρεύονται τον δικό τους γάμο. Η επέμβαση στο πρόσωπο της Κρίστης γεμίζει άγχος και αγωνία τον Κίμωνα. Η Έλενα στέλνει mail στη Δάφνη από τη Ρώμη. Η Νεφέλη ψάχνει για το φόρεμα που θα φορέσει στο γάμο της μητέρας της. Ο ενθουσιασμός της μικρής γεμίζει συγκίνηση τη Σοφία, που νιώθει επιτέλους να παίρνει πίσω τη ζωή της.

Η προϊσταμένη του μαιευτηρίου στην Αθήνα ενημερώνει τη Μαρίνα πως είναι έτοιμη να βγει με τον νεογέννητο γιο της. Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια της Δίωξης να καθαρίσει το υλικό από το σπίτι του μπράβου των «Μαχητών», ο Σερέτης λέει στον Αντρέα πως θα το στείλει και στη Europol...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved