9 Μήνες: Μια καλοστημένη παγίδα για την Δάφνη
Media

9 Μήνες: Μια καλοστημένη παγίδα για την Δάφνη

Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Οίκο των Τυφλών για μια υπόθεση της Ασφάλειας στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες και συναντιέται με την Ελίζα.

Ο Στέφανος λέει στη Μαρίνα πως θα γίνει κουμπάρος του Μάνου και της Σοφίας. Την ίδια ώρα, εκείνοι υποδέχονται τη Νεφέλη και κάνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή. Η Έλσα ενημερώνει για την άφιξη της Μαρίνας στην Κύπρο. Ο Πέτρος βλέπει στα χαρτιά της Μάρθας τη γνωμάτευση για την καλυτέρευση της υγείας του, που θα τον στείλει πίσω στη φυλακή.

Ένας συνάδερφος από τη Δίωξη λέει στη Δάφνη πως η Europol κατάφερε να καθαρίσει το υλικό από το βίντεο του μπράβου. Η Δάφνη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο Αντρέας από την άλλη, που ακούει τον Σερέτη, καταλαβαίνει πως όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα για να στριμώξει τη Δάφνη. Η Σοφία αναγκάζεται να πει στη Νεφέλη την αλήθεια για τη γιαγιά της, πως βρίσκεται στη φυλακή. Ο Άλκης επισκέπτεται την Κρίστη μαζί με τον Φαίδωνα και καθησυχάζεται όταν καταλαβαίνει πως πλέον έχει χωρίσει οριστικά με τον Κίμωνα.

Ο Κίμωνας παλεύει μόνος με τα συναισθήματά του, έχοντας πλήρη άρνηση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Η Κρίστη νιώθει πως ο Άλκης έχει αλλάξει απέναντί της, αλλά η Άννα την προσγειώνει να μην τον εμπιστευτεί. Η Σοφία ζητάει από τη Θεανώ να γράψει ένα γράμμα στη Νεφέλη, στο οποίο να της εξηγεί τους λόγους της φυλάκισής της.

Η Μαρίνα ακούει την εκπομπή του Μάνου, όπου ακροατές δίνουν τις ευχές τους για τον επικείμενο γάμο του. Ο Αντρέας και η Δάφνη βεβαιώνονται για την παγίδα που τους είχε στημένη ο Σερέτης και παίζουν το παιχνίδι του. Ο Σερέτης αναγκάζεται να πιστέψει πως η Δάφνη δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του μπράβου του.

Ο Πέτρος προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως θα ξαναγυρίσει πίσω στη φυλακή, ενώ η Μάρθα κάνει τα πάντα για να του συμπαρασταθεί. Η Μαρίνα εκφράζει στην Έλσα την ανησυχία της πως η οργάνωση που τη φιλοξενούσε θα βρει τα ίχνη της και θα της κάνει κακό. Ο Σερέτης εκφράζει στην Εύα τη βεβαιότητά του πως δεν ήταν ο Αντρέας εκείνος που του έβαλε τον κοριό, ούτε η Δάφνη εκείνη που σκότωσε τον μπράβο. Ωστόσο, η Εύα επιμένει και ο Σερέτης πείθεται να έχει το νου του και για τους δύο.

Η Ελίζα λέει στον Αντρέα για τη συνάντησή της με τον Δημήτρη και πόσο καθησυχασμένη νιώθει που οι ζωές όλων μπήκαν πια σε σειρά με την υπογραφή του διαζυγίου του. Το ίδιο και ο Δημήτρης, που λέει στη Δάφνη πως νιώθει ότι οι τέσσερίς τους μπορεί να γίνουν μια πολύ καλή παρέα. Η Δάφνη νιώθει ζορισμένη. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως δε θα κάνει τεστ πατρότητας για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού.

Ο Σερέτης ενημερώνει τον Διαμαντίδη για μια μεγάλη μεταφορά όπλων, που πρόκειται να γίνει και του ζητάει να είναι εκείνος υπεύθυνος για τη φύλαξή τους σε κοντέινερ. Ο Διαμαντίδης δείχνει να μη συμμετέχει, προκαλώντας την αντίδραση του Σερέτη. Ο Κίμωνας αποφασίζει να κλείσει οριστικά το ιατρείο του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved