«Chef στον αέρα»: Οι συνταγές της Μ. Εβδομάδας
Media

«Chef στον αέρα»: Οι συνταγές της Μ. Εβδομάδας

Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα με την εκπομπή «Chef στον αέρα» εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.40 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου φτιάχνουν απλές και μαγικές συνταγές! Ανοιξιάτικο πλιγούρι με μυρωδικά, αβοκάντο, πιπεριά Φλωρίνης & αβγό, αλμυρό στρούντελ με πάριζα & φέτα και λαχταριστή γαριδομακαρονάδα!

Την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου η Ελένη φιλοξενεί τον Chef Γρηγόρη Καρακασίδη. Δείχνουν τη συνταγή για τα γεμιστά μανιτάρια με γαλοπούλα, σπανάκι & τυριά, το αλμυρό cheesecake στο ποτήρι και κεφτεδάκια κοτόπουλου με σπαγγέτι στο φούρνο.

Την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου η Ελένη παρέα με την μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου μαγειρεύουν γεμιστή ομελέτα σε αβγόφετες, πέννες με καπνιστό τόνο, αρακά, κολοκυθάκια & πέστο ρόκας και πορτοκαλένιο χαλβά με κρόκο Κοζάνης.

Την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου η Ελένη κάνει γλυκοθεραπεία με τον Pastry Chef Σοφοκλή Ρουμελιώτη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Δείχνουν τη συνταγή για το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο, τα πεντανόστιμα σκαλτσουνάκια και το χταπόδι σαλάτα με ντοματίνια, βασιλικό & τυρί κρέμα!


Την Μ.Παρασκευή 14 Απριλίου ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος μπαίνει στην κουζίνα με την καθοδήγηση του Ανδρέα Λαγού! Δοκιμάζουν το burger καπνιστού τόνου με onion rings & αβγό, τον λαχταριστό μπακλαβά με πραλίνα και το τριβελάκι φούρνου με μελιτζάνες & σάλτσα ντομάτας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved