9 Μήνες: Ο Μάνος ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα
Media

9 Μήνες: Ο Μάνος ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα

Η Δάφνη μιλάει με τον Αντρέα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, για το πώς θα πει στον Δημήτρη να χωρίσουν, όταν εκείνος μπαίνει στο γραφείο.

Ο Μάνος ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα για την εξαφάνισή της. Η Δάφνη ενημερώνει τον Δημήτρη για τη μεταφορά όπλων, που ετοιμάζει ο Σερέτης. Η Κρίστη, με τη βοήθεια της Έλσας και του Στέφανου, ετοιμάζει ένα βίντεο για τα γενέθλια του Άλκη. Η Μαρίνα εξιστορεί στον Μάνο το βράδυ της εξαφάνισής της, όπου συναντήθηκε με τη Σοφία.

Την ίδια ώρα, η Σοφία περνάει ανέμελες ώρες με τη Νεφέλη, που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή της στην Κύπρο. Ο Πέτρος, απαλλαγμένος από το ειδικό βραχιολάκι, ετοιμάζεται για τη βόλτα του. Ο Διαμαντίδης ξαφνιάζεται όταν ο Σερέτης τον ενημερώνει πως ο ίδιος δε θα παρευρίσκεται στο λιμάνι και ενημερώνει τη Δάφνη και τον Αντρέα. Ο Δημήτρης, που μπαίνει στο κόλπο, καθοδηγεί τον Διαμαντίδη ώστε να καταφέρει να οδηγήσει τον Σερέτη στο σημείο.

Η Κρίστη είναι ανένδοτη στο να φανερώσει στον Κίμωνα την παγίδα που στήνει στον Άλκη. Οι εξηγήσεις της Μαρίνας για την εξαφάνισή της δεν καλύπτουν τον Μάνο, που την ακούει εξοργισμένος. Ο Στέφανος εκπλήσσεται με την Έλσα για το σχέδιο που επινόησε προκειμένου να κάνει τον Μάνο να συναντήσει τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα εξηγεί στον Μάνο ότι επέστρεψε στην Κύπρο για να κρυφτεί από την οργάνωση, που την κρατούσε στον ξενώνα, καθώς κινδύνευε. Ο Πέτρος απολαμβάνει τη βόλτα του, χωρίς να έχει αντιληφθεί τη Μάρθα που τον ακολουθεί.

Η Ελίζα παρακολουθεί ανήσυχη τον Αντρέα, που ετοιμάζεται για την επιχείρηση εναντίον του Σερέτη, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να καταλάβει τις προθέσεις του Δημήτρη, που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί τους. Ο Διαμαντίδης έχει φτάσει στο λιμάνι και προσπαθεί να βρει τρόπο να πείσει τον Σερέτη να έρθει. Εκείνος όμως δεν απαντάει στο τηλέφωνο και η αγωνία του Διαμαντίδη μεγαλώνει. Ο Δημήτρης εξιστορεί στη Δάφνη την περιπέτειά του, όταν διαγνώστηκε με «Διαλείπουσα Εκρηκτική Διαταραχή».

Ο Μάνος φεύγει από το σπίτι της Μαρίνας σαν κυνηγημένος μην μπορώντας να της συγχωρήσει το γεγονός πως τον άφησε να την πενθεί και να τη θεωρεί πεθαμένη. Η Άννα συναντιέται με τον συνθέτη που θέλει να συνεργαστεί με την Κρίστη. Ο Άλκης δίνει συνέντευξη και αφήνει να εννοηθεί πως μπορεί να είναι ξανά ζευγάρι με την Κρίστη. Ο Κίμωνας εκφράζει την ανησυχία του στην Κρίστη πως θα βρεθεί σε κίνδυνο με αυτό που ετοιμάζει για τον Άλκη.

Ο Πέτρος φτάνει έξω από το δικαστικό μέγαρο και φαντάζεται τον εαυτό του να αγορεύει. Πίσω του, η Μάρθα που ακόμα τον παρακολουθεί. Ο Διαμαντίδης τηλεφωνεί στην Εύα. Ο Σερέτης πείθεται να πάει στο λιμάνι, καθώς η Εύα του μεταφέρει το πρόβλημα που προέκυψε, όπως της το έχει πει ο Διαμαντίδης. Όλοι στη Δίωξη, έτοιμοι για την επιχείρηση.

Η Κρίστη λέει στον Άλκη πως τάχα κολακεύτηκε πολύ από τη συνέντευξή του και δέχεται να πάει στο σπίτι του. Ο Μάνος περιπλανάται στους δρόμους, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει πως η Μαρίνα ζει. Η Άννα δίνει στην Κρίστη τις μελωδίες του συνθέτη. Ο αστυνόμος Γρηγορίου συναντιέται με τον Πέτρο στο δρόμο και τον κυνηγάει. Ο Πέτρος κρύβεται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved