9 Μήνες: Λάθος συμπεράσματα και επιθέσεις
Media

9 Μήνες: Λάθος συμπεράσματα και επιθέσεις

Ο Διαμαντίδης προσπαθεί να κάνει τον Σερέτη να πει κάτι ενοχοποιητικό, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, ώστε να προκαλέσει την παρέμβαση της Δίωξης.

Ο Πέτρος νομίζει πως η Μάρθα ειδοποίησε τον Γρηγορίου και της επιτίθεται. Η Μάρθα σοκάρεται. Η Έλσα δεν παραδέχεται στη Μαρίνα πως εκείνη έστησε το κόλπο στον Μάνο για να τον φέρει κοντά της. Ο Άλκης εκφράζει τα τρυφερά του αισθήματα στην Κρίστη. Τα λόγια του Σερέτη στον Διαμαντίδη κινητοποιούν τους άντρες της Δίωξης.

O Σερέτης, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς του Αντρέα. Ο Γρηγορίου τηλεφωνεί στη Δάφνη και τη Μάρθα και οργίζεται που καμία από τις δύο δεν του απαντά. Η Εύα ενημερώνεται για τον θάνατο του Σερέτη και λυγίζει. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να δείχνει χαλαρός μπροστά στη Σοφία και τη Νεφέλη. Η Έλσα μετανιώνει που οδήγησε τον Μάνο στη Μαρίνα, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να τους ενώσει, αλλά προκάλεσε και στους δύο μεγαλύτερη δυστυχία.

Η Μάρθα πείθει τον Γρηγορίου να παραβλέψει το γεγονός πως ο Πέτρος βγήκε από το σπίτι. Η Κρίστη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πάρτι του Άλκη, ενώ ο Άλκης νιώθει πως θα είναι ξανά μαζί. Στη Δίωξη πανηγυρίζουν για την επιτυχία της επιχείρησης κατά του Σερέτη. Η κτητικότητα που βγάζει ο Δημήτρης στη Δάφνη ταράζει τόσο την ίδια όσο και τον Αντρέα, που δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Η Εύα συλλαμβάνεται. Ο Μάνος λέει στον Στέφανο για τη Μαρίνα και βγάζει το αδιέξοδό του καθώς παραδέχεται ότι την αγαπάει ακόμα. Την ίδια ώρα, η Σοφία τηλεφωνεί στο σταθμό και μαθαίνει πως ο Μάνος δεν είναι εκεί. Ο Δημήτρης διακρίνει τη φλόγα στα βλέμματα του Αντρέα και της Δάφνης και ταράζεται, ενώ εκείνοι, χωρίς να τον δουν, κανονίζουν το βραδινό ραντεβού τους. Ο Γρηγορίου εκφράζει στον Δημήτρη την απορία του για την ετοιμότητα της επιχείρησης και ο Δημήτρης συνειδητοποιεί πως ο Αντρέας και η Δάφνη προετοιμάζονταν καιρό για τη σύλληψη του Σερέτη.

Η Μαρίνα φέρνει στο μυαλό της τη συνάντησή της με τον Μάνο και τα λόγια που αντάλλαξαν και νιώθει εγκλωβισμένη. Η Κρίστη τραγουδάει τη μελωδία του συνθέτη στο πιάνο της και η Άννα την ηχογραφεί με το κινητό της. Ο Γρηγορίου ανακρίνει τη Δάφνη και τον Αντρέα και τους συγχαίρει για την επιτυχία τους. Η Μαρίνα πηγαίνει μαζί με το μωρό στη λίμνη. Εκεί βρίσκεται και ο Μάνος.

Η Σοφία βλέπει τις φωτογραφίες του γάμου και παρατηρώντας το ανήσυχο βλέμμα της Έλσας, προβληματίζεται. Ο Στέφανος φέρνει την Έλσα ενώπιον των ευθυνών της για το παιχνίδι που έπαιξε στη Μαρίνα και τον Μάνο. Ο Αντρέας βγαίνει από το γραφείο του Γρηγορίου την ώρα που προσάγεται η Εύα. Μόλις εκείνη καταλαβαίνει πως ο Αντρέας βλέπει, οργίζεται.

Ο συνθέτης ενθουσιάζεται με το τραγούδι που έγραψε η Κρίστη πάνω στη μελωδία του και η Άννα τον βεβαιώνει πως, μόλις η Κρίστη ξεμπερδέψει με κάποια προσωπικά της θέματα, θα συνεργαστούν. Ο Γρηγορίου ανακρίνει την Εύα, που αρνείται κάθε ανάμειξη με τις σκοτεινές δουλειές του Σερέτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved