Κέλλυ Βουδούρη για Rising Star: «Δεν υπάρχει κάποιος πιο άξιος από τον άλλο»
Media

Κέλλυ Βουδούρη για Rising Star: «Δεν υπάρχει κάποιος πιο άξιος από τον άλλο»

Η Κέλλυ Βουδούρη ξεχώρισε από την οντισιόν του Rising Star, ενώ στο πρώτο live απέδειξε ότι άξιζε που πέρασε στο talent show. 

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό, πώς είναι τα συναισθήματα σου;

«Μόνο τεράστιο ενθουσιασμό νιώθω! Ενθουσιασμό και ανυπομονησία! Είναι ήδη εξαιρετικά σημαντικό το ότι κατάφερα να φτάσω ως εδώ! Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι; Ήταν περισσότερο ανάγκη έκφρασης για εμένα η μουσική και το τραγούδι, όχι μια απόφαση»

Όταν ξεκινούσες το ταξίδι του Rising Star, περίμενες να φτάσεις μέχρι εδώ;

«Η αλήθεια είναι πως πάντα κοιτούσα τον στόχο, και ήθελα να καταφέρω να φτάσω στον τελικό, όμως δεν περίμενα τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Γιατί δήλωσες συμμετοχή σ' αυτό το σόου; Είναι μια πολύ πρωτότυπη παραγωγή και επίκαιρη. Μου άρεσε το διαγωνιστικό κομμάτι, ενώ, όσο εξελισσόταν το σόου, είχε όλο και περισσότερο ενδιαφέρον.

Τι πιστεύεις πως πρέπει να έχει το επόμενο Rising Star;

«Φωνές άξιες και νέους τραγουδιστές γεμάτους όρεξη. Αυτό έχει ανάγκη να βλέπει ο κόσμος. Ταλέντα γεμάτα δίψα για δουλειά»

Υπάρχει κάποιος παίκτης που θεωρείς φαβορί και γιατί;

«Είμαστε σε μια τελική εξάδα που κανένας . δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τον άλλο. Είναι όλο τα παιδιά εξαιρετικοί τραγουδιστές! Δεν υπάρχει κάποιος πιο άξιος από τον άλλο»

Έχεις αισθανθεί ανταγωνισμό στο σόου;

«Είναι μια διαδικασία διαγωνιστική, οπότε, εκ των πραγμάτων, έχει ανταγωνιστικά στοιχεία. Αυτό μας δίνει και κίνητρο, άλλωστε» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved