Τσιτσιμπίκου-Καμπάκογλου: Πώς προέκυψε η συνεργασία τους
Media

Τσιτσιμπίκου-Καμπάκογλου: Πώς προέκυψε η συνεργασία τους

Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και η Αθηνά Καμπάκογλου είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της κρατικής τηλεόρασης.

-Πώς προέκυψε η συνεργασία σας;

Ρένια Τσιτσιμπίκου: «Πολύ απλά και γρήγορα. -"Υπήρχαμε" στοο οπτικό πεδίο της Διεύθυνσης Προγράμματος για διαφορετικά πράγματα η κάθε μια ο πολιτισμός για την Αθηνά, τα ταξίδια και η Ελλάδα για μένα, τα οποία "παντρεύτηκαν" λόγω της ανάγκης για τη δημιουργία ενός γυναικείου μαγκαζίνο»

Αθηνά Καμπάκογλου: «Ήταν μια ιδέα της Διεύθυνσης Προγράμματος και, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, πέτυχε το προξενιό!».

-Τι εστί γυναίκα;

«Καλή Ερώτηση! Αλλά νομίζω ότι ακόμα και η επιστήμη, οι ποιητές και οι φιλόσοφοι δεν έχουν ακόμα τη σωστή απάντηση!» δήλωσε στον Τηλεθεατή και συνέχισε η Αθηνά Καμπάκογλου:

Αθηνά: «Όπως λέει και ο Μάλαμας: -"Γυναίκα είσαι ζωή - απ' τη-φωτιά ~των άστρων - απ' του Ήλιου το φιλί - πνοή του ανέμου, ανάσα μου - τραγούδι σε γιορτή».

-Τι θα προτείνατε σε μια γυναίκα για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη;

Ρένια: «Να σταθεί και να παρατηρήσει τον εαυτό της, τα καλά του στοιχεία. Να βάλει εφικτούς στόχους, που όταν πραγματοποιούνται θα της δίνουν χαρά. Να απομακρύνει από κοντά της τους τοξικούς ανθρώπους που της στερούν την καλή ενεργεία και την αισιοδοξία για τη ζωή»

Αθηνά: «Να αγαπήσει τον εαυτό της, εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά της εξωτερικά και εσωτερικά τοα οποία την καθιστούν μοναδική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved