“Τα πέντε κλειδιά”: Το σοκ της Κυβέλης από τις αποκαλύψεις
Media

“Τα πέντε κλειδιά”: Το σοκ της Κυβέλης από τις αποκαλύψεις

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Τα πέντε κλειδιά”, η Κυβέλη παίρνει στο κινητό της μήνυμα όπως νομίζει από τον Ρήγα που της κλείνει ραντεβού.

Πανικοβάλλεται θα μάθει ο Ορέστης το μυστικό της; Ο Ορέστης προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματά του. Ο Νικολάου φτιάχνει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook άντρα δήθεν γκόμενου της Κυβέλης. Η Νάντια προσπαθεί να προσεγγίσει τα παιδιά του Αλέξανδρου με λάθος τρόπο που κάνει την Λιάνα έξαλλη.

Ο Πάρης προσπαθεί να κάνει σεξ με την Σούγκαρ. Η Κίκα παίρνει ένα τηλεφώνημα από εκδοτικό οίκο της Αμερικής για το βιβλίο της, πώς έφτασε τόσο γρήγορα ως την Αμερική; Ο Τζίμης και η Σούγκαρ πηγαίνουν στο γηροκομείο για να μάθουν για τον πατέρα της και πέφτουν επάνω σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Η Κυβέλη πηγαίνει στο ραντεβού που της έκλεισε ο άγνωστος και παθαίνει σοκ με την αποκάλυψη. Ο Νικολάου προσπαθεί απεγνωσμένα να χωρίσει τον Ορέστη και την Κυβέλη. Η Σούγκαρ στο γηροκομείο, ψάχνοντας τον πατέρα της, βρίσκει τον Ηλία και ξαφνιάζεται. Ο Ορέστης διαπιστώνει ότι η Κυβέλη λείπει από το σπίτι και δεν ξέρει τι να υποθέσει.

Η Κίκα εξακολουθεί να δέχεται τις προκλήσεις του Άρη. Ο Πάρης έχει μια πολύ καλή ιδέα για πού να ψάξει για τον πατέρα της Σούγκαρ. Η Νάντια δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί ν’ αντέξει την πίεση από τα παιδιά του Αλέξανδρου. Ο Αλέξανδρος της προτείνει να χωρίσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved