Survivor: Γιατί η Μελέτη δεν θα δει την πρώτη εκπομπή της, αύριο το βράδυ;
Media

Survivor: Γιατί η Μελέτη δεν θα δει την πρώτη εκπομπή της, αύριο το βράδυ;

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται από την Μεγάλη Δευτέρα η Ελεονώρα Μελέτη προκειμένου να κάνει γυρίσματα για την πρώτη νέα της εκπομπή με τα backstage του Survivor

Μια εκπομπή που θα μεταδίδεται κανονικά μεσημέρι προς απόγευμα αλλά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα πανυγηρικά.

Το “Survivor” αποκτά τη δική του εκπομπή και την Κυριακή του Πάσχα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν. Παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής. Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιαννίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονώρα Μελέτη και μας αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα, έγραφε το δελτίο τύπου και θα περίμενε κανείς πως η παρουσιάστρια σίγουρα δε θα έχανε την πρεμιέρα της.

'Οπως δείχνουν τα πράγματα όμως μάλλον θα την χάσει. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αυτό σημαίνει πως λογικά και πρακτικά την ώρα της έναρξης της πρεμιέρας της, δηλαδή στις 20:45 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα εκείνη θα βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο. Και δεν είναι ένα απλό ταξίδι αφού η διάρκειά του ξεπερνάει τις 17 περίπου ώρες και με ενδιάμεση στάση στο Παρίσι για αλλαγή πτήσης.

Σίγουρα πάντως θα έχει δει το αποτέλεσμα πριν αυτό σταλεί από τον Άγιο Δομίνικο στον ΣΚΑΙ μέσω δορυφόρου αφού εκεί θα γίνουν όλα τα μοντάζ και η ολοκλήρωσή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved