9 Μήνες: Η υπογραφή στο διαζύγιο μπαίνει και σοκάρει
Media

9 Μήνες: Η υπογραφή στο διαζύγιο μπαίνει και σοκάρει

Η Κρίστη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, προσπαθεί να εκμαιεύσει έστω ένα στοιχείο από τον Διαμαντίδη, που θα μπορούσε να την οδηγήσει στην αποκάλυψη ότι ο ίδιος σκότωσε την Ηρώ.

Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως θέλει να ζήσει μαζί της. Ο Αντρέας βρίσκει τελικά τη Δάφνη στο σπίτι τους και σοκάρεται, όταν εκείνη του λέει πως θα υπογράψει τελικά το διαζύγιό τους. Η Κρίστη λέει στον Άλκη πως είναι σίγουρη ότι ο Διαμαντίδης σκότωσε την Ηρώ και υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει.

Ωστόσο ο Άλκης προσπαθεί να την αποτρέψει, καθώς μπορεί και η ίδια να κινδυνεύσει από εκείνον. Η Έλσα τρελαίνεται από τη χαρά της όταν η Μαρίνα της ανακοινώνει πως αποφάσισαν με τον Μάνο να είναι μαζί. Η Σοφία λέει στον Μάνο για το ταξίδι του μέλιτος που σχεδιάζει, ωστόσο εκείνος της λέει ότι δεν μπορεί να λείψει από το σταθμό.

Η Σοφία καταλαβαίνει πως κάτι του συμβαίνει και ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι τον προβληματίζει το θέμα της πατρότητας του μωρού. Ο Κίμωνας θυμώνει με την Κρίστη που έχει βάλει σκοπό να κάνει τον ντεντέκτιβ για να βοηθήσει τον Άλκη. Η Δάφνη λέει στον Οδυσσέα ότι χώρισε οριστικά με τον Αντρέα. Η Εύα παραγγέλνει έναν ψηφιακό πυροκροτητή.

Η Άννα ακούει τον καβγά του Κίμωνα και της Κρίστης και παρεμβαίνει. Ο Στέφανος ανακοινώνει στην Έλσα την απόφασή του να φύγει ξανά με αποστολή. Η Έλσα του λέει πως θα πάει μαζί του. Ο Πέτρος ετοιμάζει τα πράγματά του για να γυρίσει στη φυλακή. Η Μάρθα του υπόσχεται πως θα τον περιμένει. Η Δάφνη αφήνει στο γραφείο του Αντρέα ένα φάκελο, που μέσα έχει την παραίτησή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved