Μπρούσκο: Οι δραματικές στιγμές και το αδίστακτο σχέδιο
Media

Μπρούσκο: Οι δραματικές στιγμές και το αδίστακτο σχέδιο

Οι δραματικές στιγμές στο Μπρούσκο και το αδίστακτο σχέδιο εκδίκησης του Πάτροκλου…

Ο Πάτροκλος καταφέρνει να ολοκληρώσει το αδίστακτο Σχέδιο εκδίκησης του και να αρπάξει την Αγάπη από τα χέρια του Αχιλλέα. Ο τελευταίος και η Μελίνα βιώνουν τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής τους αναζητώντας εναγωνίως έστω και ένα σημάδι της κόρης τους. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης, που αναλαμβάνει την, υπόθεση τους, προτείνει να μην αποκαλύψουν τη δυσάρεστη είδηση σε κανέναν, μέχρι να μάθουν αν η μικρή έχει απαχθεί με σκοπό τα λύτρα ή αν κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει. Η οικογένεια Ματθαίου συσπειρώνεται και ία αδέλφια ενώνονται, για να αντιμετωπίσουν μαζί αυτή την τραγωδία. Ωστόσο, η αγάπη του Νεκτάριου για τη Χρυσάνθη γίνεται η αφορμή για να προκληθεί μία μεγάλη ρήξη με τον Αχιλλέα. Ο πρώτος εξομολογείται στη μητέρα του το δράμα που βιώνει η οικογένεια του και εκείνη θέλει να τους συμπαρασταθεί.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας αντιδρά άσχημα, νιώθοντας πώς ο αδελφός του πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Για πρώτη φορά και μέσα από την πίεση που νιώθουν μετά τελευταία γεγονότα, οι δύο άντρες ανταλλάσσουν άσχημες κουβέντες, με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη. Παράλληλα, οι μέρες περνούν και τα νέα για την Αγάπη δεν είναι ενθαρρυντικά. Το μαρτύριο της Μελίνας και του Αχιλλέα συνεχίζεται και αποφασίζουν να κοινοποιήσουν την εξαφάνιση του παιδιού με amber alert.

Τώρα πια όλοι ξέρουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια των Ματθαίων. Η Δανάη, εξαιτίας ενός ασήμαντου ατυχήματος, έντρομη διαπιστώνει ότι ο Πάτροκλος, που πίστευε ότι είναι ο «Μάνος», είναι ο άνθρωπος που άρπαξε την Αγάπη και τρομοκρατείται, καθώς διαπιστώνει πως έγινε άθελα της χείρα "βοηθείας για τον νεαρό, στο μεταξύ, ο Πάτροκλος με έναν βίαιο τρόπο απειλεί τη Δανάη και την υποχρεώνει να εγκαταλείψει άρον άρον την Κρήτη.

Κατόπιν ενημέρωσης από τον αστυνόμο Αρχοντάκη, ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι πλέον σχεδόν βέβαιοι ότι η μικρή Αγάπη έχει δοθεί για παράνομη υιοθεσία. Οι φόβοι τους να έχει φυγαδευτεί εκτός Ελλάδας αυξάνονται και όλοι αναγνωρίζουν ότι ο κίνδυνος να χάσουν την Αγάπη είναι μεγάλος. Στο μεταξύ, η μικρή βρίσκεται στα χέρια των θετών της γονιών, οι οποίοι με πλαστό διαβατήριο ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από την Αθήνα στο εξωτερικό, εξαφανίζοντας τα ίχνη τους.

Ωστόσο, πανικοβάλλονται, όταν βλέπουν πως η εικόνα της μικρής προβάλλεται στην τηλεόραση και την αφήνουν μόνη σε ένα πάρκο εκτεθειμένη σε πολλούς κινδύνους. Όμως, ο αστυνόμος Αρχοντάκης, έπειτα από λίγο, ειδοποιεί τη Μελίνα και τον Αχιλλέα πως η μικρή βρέθηκε σώα και πως σε λίγη ώρα θα είναι ξανά στην αγκαλιά τους, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη τους.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved