Arena: Το κόλπο, το ψεύτικο έμφραγμα και οι συνέπειες
Media

Arena: Το κόλπο, το ψεύτικο έμφραγμα και οι συνέπειες

Ο Γιώργος και ο Άγγελος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, βιώνουν έντονα την απουσία της Ράνιας από το σπίτι τους και συνειδητοποιούν τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση.

Παράλληλα, η Πεπίτα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου. Η Μελίσσα, γεμάτη μίσος για την Αμάντα, περιμένει την αντίδραση του Σωτήρη. Το ίδιο βράδυ, ο Αντρέας επιμένει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τη χορηγία. Η Μελίσσα του μιλάει για την Κάτια Αυγερινού.

Εκείνος προβληματίζεται έντονα και - για μία ακόμη φορά - έρχεται σε ρήξη μαζί της. Ο Σωτήρης, έντονα προβληματισμένος από το μήνυμα που έχει λάβει από τη Μελίσσα, λέει στην Αμάντα ότι δεν αισθάνεται καλά και το επόμενο πρωί προφασίζεται έμφραγμα.

Η Αμάντα αναστατωμένη πηγαίνει τον Σωτήρη στην κλινική του και ζητάει από τον Τίμο να ειδοποιήσει τον Αντρέα και να ακυρώσει την τουρνέ. Ο Αντρέας δέχεται να το κάνει, παρά την οικονομική καταστροφή, που συνεπάγεται. Η Ήβη μαθαίνει για το έμφραγμα του Σωτήρη και εκδηλώνει έντονα την ταραχή της, κάτι που παραξενεύει τον Αντρέα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved