O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια  ανοιξιάτικη εκπομπή
Media

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια ανοιξιάτικη εκπομπή

Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια  ανοιξιάτικη εκπομπή, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Eμπνέονται από την αφθονία της ανοιξιάτικης φύσης με τον απεριόριστο πλούτο γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων της. Και επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φέρουμε την ποικιλία της άνοιξης στο τραπέζι μας, ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει υπέροχες συνταγές για γλυκά κεράσματα που μπορούν να σερβιριστούν σε μπουφέ. Λαχταριστή βυσσινόπιτα με κρέμα αμυγδάλου σε τραγανό φύλλο κουρού. Συγκλονιστική κρέμα καπουτσίνο σε ατομικά ποτηράκια, γιατί αυτή την απόλαυση δε γίνεται να τη μοιραστείς. Δροσερό ζελέ με ροδόνερο και φρέσκιες φράουλες. Τέλος, η εναλλακτική και σύγχρονη συνταγή της ημέρας: αμυγδαλωτά με φράουλες.

Βυσσινόπιτα με φύλλο κουρού, μια εύκολη αλλά πεντανόστιμη πίτα γεμάτη χρώματα και αρώματα. Τραγανό και ελαφρύ φύλλο κουρού, ολόγλυκη και αρωματική κρέμα από αμύγδαλο και λικέρ βύσσινο, αλλά και ολόκληρα βύσσινα που σφραγίζουν την απόλαυση με τη χαρακτηριστική υπόξινη γλύκα τους. Γεύση που μας πλημμυρίζει με τις πιο γλυκές αναμνήσεις, όπως μια δροσερή βυσσινάδα στο κλείσιμο μιας ζεστής ανοιξιάτικης μέρας.

Ατομικές κρέμες καπουτσίνο, με χειροποίητο πλούσιο αφρόγαλα από καφέ εσπρέσο και λευκή σοκολάτα. Το ερώτημα «γλυκό πριν ή μετά τον καφέ;» κλείνει μια για πάντα, με μια συνταγή που συνδυάζει και τα δύο. Σερβίρονται φυσικά κρύες και εντυπωσιάζουν με την πλούσια γεύση τους.

Για τη συνέχεια, το πιο ανάλαφρο ζελέ με φρέσκιες φράουλες. Η μαγική συνταγή του Στέλιου συνδυάζει τρία μέρη φυσικό μεταλλικό νερό και ένα μέρος ροδόνερο για έξτρα άρωμα και προσθέτει φρέσκες φράουλες που απογειώνουν την ανοιξιάτικη διάθεση.

Για το τέλος, υπέροχα χειροποίητα αμυγδαλωτά με φράουλες, μέλι και επικάλυψη από καρύδα. Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή της κλασικής συνταγής, με γεύση εξωτική, αντάξια και για διάσημους και για μαχητές!

Στις «Γλυκές Αλχημείες» ο μπουφές άνοιξε και παρουσιάζει την πιο γλυκιά ανοιξιάτικη πανδαισία γεύσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved