«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;
Media

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

To «Σπίτι μου σπιτάκι μουυ» το Σάββατο 13 Μαΐου υποδέχεται τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τον Γιώργο Δάσκαλο για να κάνουμε μαζί τους τα δικά μας προγνωστικά για τον τελικό της Eurovision και την ελληνική συμμετοχή. 

Mε τον ψυχοθεραπευτή Νεκτάριο Κοσμά συζητάμε για τις υπερπροστατευτικές και αγχωτικές μαμάδες και αναλύουμε με χιουμοριστική διάθεση τα χαρακτηριστικά τους.

Τέλος, στην παρέα μας έρχεται η Ευρυδίκη που μας ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια της.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την Μαριέλλα Σαββίδου και τον Γιώργο Δάσκαλο και μαζί σχολιάζουμε τον τελικό της Eurovision. Zωντανές συνδέσεις, παρασκήνια, βίντεο από την φαντασμαγορική διοργάνωση, και δηλώσεις της νικήτριαs χώρας θα μας μεταφέρουν το κλίμα της βραδιάς.

Ακόμα, η μαία Παναγιώτα Πανά μας δείχνει βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για το σωστό βρεφικό μασάζ που χαλαρώνει το μωρό μας.

Τέλος, ο πιο φαν διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»!

Μπορείτε με 10 ευρώ να μαγειρέψετε για 4 άτομα; Αν ναι, δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 212 212 4082 και 4999 και στο email της εκπομπής spitaki@alphatv.gr

Εμείς σας δίνουμε το βασικό υλικό και εσείς αυτοσχεδιάζετε.

H ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και ένας διακεκριμένος Σεφ θα κρίνουν τις μαγειρικές σας ικανότητες και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει απίθανα δώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved