Αυτό είναι το νέο project που θα παρουσιάσουν Αρναούτογλου – Μποτρίνι στον Ant1
Media

Αυτό είναι το νέο project που θα παρουσιάσουν Αρναούτογλου – Μποτρίνι στον Ant1

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα, ξεχωριστή και άκρως «γευστική» τηλεοπτική πρόταση, το “My Way”, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι.

Ο Γρηγόρης και ο Έκτορας ξεκινούν την περιπλάνησή τους στους δρόμους της Αθήνας, πάνω σε μια βέσπα. Δύο φίλοι που τους δένει η αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και η καλή αίσθηση του χιούμορ, θα μπλέξουν τις κουζίνες όλου του κόσμου, σε ένα θεότρελο οδοιπορικό.

Στόχος τους είναι ν’ ανακαλύψουν και να προτείνουν στο κοινό, κρυφές γωνιές της πόλης με καλό αλλά και ιδιαίτερο φαγητό. Ποια είναι η καλύτερη καντίνα; Που θα βρεις το ωραιότερο ταβερνάκι με τις πιο λαχταριστές νοστιμιές; Που θα φας το καλύτερο ταϊλανδέζικο; Το καλύτερο ινδικό; Το πιο γευστικό σουβλάκι; Μια πόλη γεμάτη από μυστικά που θ’ αποκαλύπτονται σε κάθε επεισόδιο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μας «κλείσει τραπέζι» σε “secret restaurants” της πόλης, σε σημεία που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, όπως για παράδειγμα και στη δική μας πολυκατοικία... Ο Έκτορας Μποτρίνι με κύριο συστατικό τη φαντασία, θα μας δείξει, μεταξύ άλλων, τους πιο ευφάνταστους τρόπους μαγειρικής, που θα αφήσουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές.

Σε κάθε επεισόδιο, οι δύο περιηγητές μας, θα αιφνιδιάζουν ανυποψίαστους πελάτες, μετά τα
ψώνια τους, με έναν ευχάριστο τρόπο, αφού θα τους προτείνουν να πάνε σπίτι τους, έτσι ώστε ο Έκτορας να τους μαγειρέψει με τα προϊόντα που έχουν στις σακούλες τους. Εκτός του ότι θα γευτούν τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ, θα κερδίζουν και μια δωροεπιταγή για τις αγορές τους

Όταν το ταρτάρ, το φλαμπέ και το μπεν μαρί συναντούν τα φώτα και τις κάμερες, όταν ο Γρηγόρης και ο Έκτορας παίρνουν τους δρόμους για να γίνουν οι ίδιοι τουρίστες στην πόλη της Αθήνας, τότε δε θα μείνει κρυμμένο, κανένα γαστριμαργικό μυστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved