Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Αντιγόνη είναι πολύ υποστηρικτική και τις αποφάσεις μας»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Αντιγόνη είναι πολύ υποστηρικτική και τις αποφάσεις μας»

Για τη σχέση του με τα υπόλοιπα παιδιά αλλά και τους κριτές του YFSF, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Προσωπικά δεν γνώριζα κανέναν. Κοινωνικά, σε εκδήλωση, έχω γνωρίσει τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Άρη Μάκρη, δεν είχα καθόλου επαφή με κανέναν. Η ομάδα έδεσε πολύ γρήγορα, περνάμε πολλές ώρες μαζί, αλλάζουμε προσωπεία και μας... βλέπουμε στα χειρότερα μας. Στην κριτική επιτροπή, εκτός από την κ. Κόκκινου, τους έχω γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου. Τη Μαρία την αγαπώ πολύ, την ξέρω κάποια χρόνια ως παρουσιάστρια, δεν έχουμε προσωπική επαφή. Αλλά μας ενώνει η Κεφαλονιά, γιατί καταγόμαστε και οι δύο από εκεί, κι έχει τύχει να βρεθούμε και στο νησί 1 -2 φορές. Είναι μια συγκυρία, νιώθω πολύ ζεστά με όλους αυτούς τους ανθρώπους», λέει στο Λοιπόν.

Η σύντροφος του τι του είπε για την απόφαση συμμετοχής του στο σόου;
«Γενικότερα, η Αντιγόνη είναι πολύ υποστηρικτική και τις αποφάσεις μας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές, τα βάζουμε κάτω, τα συζητάμε όλα μαζί και βλέπουμε τι μας ταιριάζει. Ήταν κοινή απόφαση, θεωρήσαμε ότι μου ταιριάζει, γιατί είναι ένα προϊόν που άρεσε και στους δυο μας πολύ. Ήταν θετική, της αρέσει και είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ, με βοηθάει και στο φωνητικό κομμάτι», καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved