Bahar: Ο γάμος Ατές- Μπαχάρ ετοιμάζεται
Media

Bahar: Ο γάμος Ατές- Μπαχάρ ετοιμάζεται

Η Σουλτάν συνοδεύει την κόρη της ενώ στο σπίτι της Γκανιμέτ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, όλοι είναι δυστυχείς με την απόφαση της Ζεϊνέπ.

Η Τζεμρέ δεν καταφέρνει να εκτελέσει τις εντολές του Κενάν. Ο Μεχμέτ - Εμίρ την απορρίπτει με αποτέλεσμα ο Κενάν να της κάνει έξωση από το σπίτι της με εξαιρετικά βίαιο τρόπο. Η Τζεμρέ βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη στον δρόμο, μαζί με τη θεία και τον άρρωστο γιο της.

Τελικά από τη δύσκολη θέση θα τη βγάλει ο Μεχμέτ - Εμίρ, ο οποίος αποφασίζει να φιλοξενήσει την άστεγη οικογένεια στην έπαυλη, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της Χιούλγια...

Η κόντρα του Κεμάλ και της Μουγκιέ συνεχίζεται μιας και ο Μεχμέτ - Εμίρ τον ορίζει οδηγό της. Η Μουγκιέ ασφυκτιά από την μόνιμη προσοχή του πάνω της και προσπαθεί με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία να τον ξεφορτωθεί.

Ενώ η Μπαχάρ βρίσκεται στην Αττάλεια, ο Ατές ετοιμάζει για εκείνη μια μεγάλη έκπληξη, τον γάμο τους! Πριν όμως, φροντίζει να πάρει την ευχή του Ιλγιάς και του Μεχμέτ – Εμίρ. Όλη η γειτονιά στολίζεται και ετοιμάζεται για τον γάμο της Μπαχάρ και του Ατές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved