Bahar: Απόλυτη ευτυχία για το ερωτευμένο ζευγάρι
Media

Bahar: Απόλυτη ευτυχία για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο Μεχμέτ - Εμίρ μετά την απόφαση για τον γάμο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, αποφασίζει να μετακομίσει ξανά στην έπαυλη και να πάρει μαζί του και τον Ατές με την Μπαχάρ, παρά τη δυσαρέσκεια της Χιούλγια και του Κενάν.

Με την επιστροφή της Μπαχάρ από την Αττάλεια γίνεται ο γάμος της με τον Ατές. Μετά από πολύ καιρό, ο Ατές και η Μπαχάρ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Στο πάρτι, που γίνεται στην έπαυλη, γίνεται για άλλη μια φορά ένας μεγάλος καβγάς με τον Κενάν. Καθώς το ζευγάρι φεύγει για το ξενοδοχείο του, ο Κενάν δίνει εντολή στον Εϊπ να τους εκτελέσει με μια σφαίρα στο κεφάλι...

Η Τζεμρέ ακούει τη διαταγή, που δίνει ο Κενάν στον Εϊπ σχετικά με την Μπαχάρ και τον Ατές και προσπαθεί να τον αποτρέψει αλλά εκείνος την πετάει έξω. Παρόλο που η θεία της προσπαθεί να την εμποδίσει, η Τζεμρέ αποφασίζει να πάει στο ξενοδοχείο για να ενημερώσει το ζευγάρι. Η Μουγκιέ λέει στην Εφσούν ότι φίλησε τον Κεμάλ και η Εφσούν της λέει ότι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Η Ζεϊνέπ ζητά διαζύγιο από τον Κεμάλ, ο οποίος της λέει ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να την κρατήσει. Στο ξενοδοχείο, η Τζεμρέ τραβάει το συναγερμό φωτιάς για να εμποδίσει τον Εϊπ να ολοκληρώσει την αποστολή θανάτου αλλά εκείνος τη μαχαιρώνει και στο τέλος τη βρίσκουν στο διάδρομο αιμόφυρτη ο Ατές με τη Μπαχάρ.

Στο νοσοκομείο, ο Ατές τη ρωτάει ποιος τη μαχαίρωσε, αλλά πριν προλάβει να του πει, η Μεριέμ μπαίνει στο δωμάτιο και την εμποδίζει να μιλήσει, απειλώντας τη ζωή του Τοπράκ. Ο Κενάν δέρνει άσχημα τον Εϊπ για την αποτυχία του και ο Εϊπ αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή του για όλες τις προσβολές, που έχει δεχτεί. Η Τζεμρέ αρνείται στον Μεχμέτ - Εμίρ ότι γνωρίζει ποιος τη μαχαίρωσε και εκείνος της λέει ότι θα τη συνοδεύσει πίσω στην έπαυλη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved