Bahar: Η Εφσούν φεύγει αλλά…
Media

Bahar: Η Εφσούν φεύγει αλλά…

Η Εφσούν θυμώνει με τον Αρντά και φεύγει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar. Ο Αρντά αρχίζει να πίνει και τότε τον πλησιάζει η Ζεϊνέπ, αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της.

Η Χανιφέ, που τους βλέπει από μακριά τους τραβάει με το κινητό της. Ο Αρντά μεθυσμένος, αφήνει τη Ζεϊνέπ να τον πάει στο δωμάτιό του, όπου τον ξαπλώνει στο κρεβάτι, του αφήνει λεφτά στο κομοδίνο και φεύγει. Η Χανιφέ δείχνει το βίντεο στη Σουλτάν, η οποία αργότερα φωνάζει στη Ζεϊνέπ και την πετάει στο δρόμο.

Η Χανιφέ στέλνει το βίντεο στην Εφσούν, η οποία πάει στο ξενοδοχείο, βρίσκει τον Αρντά και του λέει ότι χωρίζουν. Στην έπαυλη ο Μεχμέτ - Εμίρ λέει στην Τζεμρέ ότι βρέθηκε μόσχευμα για τον Τοπράκ. Η Μεριέμ ενημερώνει τον Κενάν, ο οποίος της λέει να πάρει το παιδί και να φύγει. Ο Αρντά παρακαλάει την Εφσούν να τον πιστέψει ότι δεν έγινε τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ζεϊνέπ, αλλά η Εφσούν υπογράφει τη συμφωνία του Μιλάνο και ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει. Αποχαιρετάει τους πάντες στη γειτονιά της και φεύγει...

Η Εφσούν αποχαιρετά τους δικούς της και ετοιμάζεται να πάει στο αεροδρόμιο. Η Ζεϊνέπ την κατεβάζει από το ταξί. Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν έγινε τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Αρντά. Η πρόθεσή της ήταν μόνο να εκδικηθεί. Η Εφσούν παραμένει απτόητη από τα παρακάλια και τις εξηγήσεις της και φεύγει. Στο μεταξύ, ο Αρντά επικοινωνεί με την Μπαχάρ και αποφασίζουν να πάνε μαζί στο αεροδρόμιο για να πείσουν την Εφσούν να μη φύγει. Ούτε κι αυτοί, όμως, τα καταφέρνουν.

Παρότι προς στιγμήν η Εφσούν φαίνεται διστακτική, τελικά επιβιβάζεται στο αεροπλάνο, αλλά και εκεί το μαρτύριό της συνεχίζεται. Έχει παραισθήσεις, βλέπει όλους τους επιβάτες, τις αεροσυνοδούς ακόμα και τον κυβερνήτη του αεροπλάνου να τη συμβουλεύουν να συγχωρήσει τον Αρντά και να γυρίσει σ’ αυτόν. Φτάνοντας στο Μιλάνο, η Εφσούν επισκέπτεται τον συνεργάτη της, τον κ. Αφός. Η συμπεριφορά της είναι προκλητική, απορρίπτει κάθε πρόταση, που της κάνει και είναι εμφανές ότι η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Ενώ περιφέρεται στους δρόμους του Μιλάνου συναντάει την Μπαχάρ, που έχει πάει εκεί για να την πείσει να γυρίσει πίσω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved