Arena: Οι έρευνες για τις παράνομες υιοθεσίες αναστατώνουν
Media

Arena: Οι έρευνες για τις παράνομες υιοθεσίες αναστατώνουν

Ο Τίμος και η Μελίσσα έρχονται πολύ κοντά και φιλιούνται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα.

Την ίδια ώρα, η Αμάντα κατευθύνεται προς το στούντιο. Η Ράνια αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι των παιδιών. Ανακοινώνει την απόφασή της στον Άγγελο και εκείνος ενθουσιάζεται. Ο Τίμος προσπερνάει τη Μελίσσα για να μιλήσει με την Αμάντα, καθώς καταλαβαίνει ότι η Αμάντα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και το γεγονός αυτό απογοητεύει τη Μελίσσα.

Ο Σωτήρης ανησυχεί για τις έρευνες, που ξεκίνησαν γύρω από τις παράνομες υιοθεσίες. Την ίδια ώρα, η Αμάντα εξομολογείται την αλήθεια στον Τίμο για το παιδί που έχασε τότε. Του εξηγεί πως δεν μπορεί να ησυχάσει και νιώθει πως το παιδί ζει κάπου εκεί έξω. Η Μελίσσα εξομολογείται στη Jane τον έρωτά της για τον Τίμο κι εκείνη τη συμβουλεύει να τον διεκδικήσει.

Ο Τίμος προσπαθεί να δείξει κατανόηση στην ιστορία, που του εκμυστηρεύθηκε η Αμάντα, αλλά το μυαλό του τρέχει στο δικό τους παιδί και στην έκτρωση, που έκανε κάποτε η Αμάντα, με αποτέλεσμα να πει πράγματα που δεν τα εννοεί και να μαλώσουν άσχημα. Η Μυρτώ βρίσκει όνομα για το γκρουπάκι, που δημιούργησαν με τη Δάφνη και τον Κλέαρχο, αλλά δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved