Με δάκρυα το φινάλε της Σπυροπούλου και η ατάκα της όλο νόημα: «Εύχομαι να τα ξαναπούμε...»
Media

Με δάκρυα το φινάλε της Σπυροπούλου και η ατάκα της όλο νόημα: «Εύχομαι να τα ξαναπούμε...»

Τελευταία εκπομπή και για το Σπίτι μου σπιτάκι μου σήμερα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με δάκρυα στα μάτια και με την αβεβαιότητα για του χρόνου... 

Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της εργασιακά και κυρίως τους ιθύνοντες του καναλιού που της έδωσαν την ευκαιρία, όπως είπε, να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε αυτό που έκανε. Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα στον Alpha και την παραγωγή που μου έδωσε για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, γιατί δεν ξυπνάμε όλοι με κέφια.

Είχα σκεφτεί διάφορα να πω για σήμερα, αλλά δεν θέλω να το κάνω τόσο μελαγχολικό. Υπάρχουν καλές στιγμές, κακές, δύσκολες, συγκινητικές, διασκεδαστικές. Εμένα η ζυγαριά έκλεινε στις όμορφες, τις ωραίες στιγμές. Με έμαθαν πολλά πράγματα αυτά τα παιδιά, να διαχειρίζομαι τον θυμό μου, τα νεύρα μου, την ψυχραιμία μου...

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο στην ψυχολογία μου, στην εικόνα μου, στην παρουσία μου εδώ πέρα και είναι πολλοί αυτοί. Πέρασα πάρα πολύ ωραία αυτή τη χρονιά και χαίρομαι πολύ γιατί νιώθω και λίγο δικαιωμένη με τους ανθρώπους που ήταν και δική μου έμπνευση και ιδέα.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που μπήκα στις ζωές σας και που μπήκατε κι εσείς στη δική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, εδώ στο δεύτερο σπίτι μου, τον Alpha. Εύχομαι να τα ξαναπούμε...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved