Bahar: Η επιθυμία του Αρντά που αλλάζει γνώμη στην Εφσούν για το διαζύγιο
Media

Bahar: Η επιθυμία του Αρντά που αλλάζει γνώμη στην Εφσούν για το διαζύγιο

Η Εφσούν δεν δέχεται κουβέντα και λέει ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει, όταν ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Αρντά και κλείνεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar.

Αρνείται να του ανοίξει την πόρτα, αλλά όταν βλέπει όλο το δωμάτιο στολισμένο με ροδοπέταλα, ένα μωρό κούκλα στο κρεβάτι της και ακούει τον Αρντά να της λέει ότι θέλει να κάνουν παιδί, του ανοίγει. Η Τσεβριγιέ απειλεί τη Σουλτάν ότι θα τα πει όλα στη Ζεϊνέπ, αν επιμένει να την κρατάει στο σπίτι της. Θα της πει ότι εκβίαζε τον Αρντά και τον ανάγκασε να παντρευτεί την Εφσούν.

Η Σουλτάν προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά η Τσεβριγιέ φεύγει αποφασισμένη να μιλήσει στη θεία της και στη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν είναι στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Τον συνοδεύει η Χιούλγια και τον μετακινεί με το αναπηρικό καροτσάκι. Ο Κενάν πεινάει και η Χιούλγια τον αφήνει για να του φέρει φαγητό. Η Τζεμρέ τον βλέπει μόνο και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Τον οδηγεί στην ταράτσα και του ζητάει να της φέρει πίσω το γιο της, τον Τοπράκ...

Ο Κενάν προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με τον Τοπράκ, αλλά όταν η Τζεμρέ τον βάζει στη μάντρα της ταράτσας και απειλεί να τον πετάξει στο κενό, αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στην αδελφή του. Της ζητάει να φέρει πίσω το παιδί. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ατές με τον Ισμαήλ και συνοδεία αστυνομικών.

Μεταφέρουν τον Κενάν στο τμήμα και τον ανακρίνουν για το θάνατο του γιου του Ατές και του Εϊπ. Ο Κενάν αρνείται τα πάντα και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Ατές δεν ησυχάζει, τον απειλεί ότι θα μάθει την αλήθεια. Ο Κενάν τρομοκρατείται και βλέπει εφιάλτες. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει τα πάντα για τη Σουλτάν και όσα έκανε και όταν τη ρωτάει αν είναι αλήθεια, η Σουλτάν το ομολογεί.

Έξαλλη η Ζεϊνέπ εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου, που δίνει η Εφσούν με τον Αρντά και όταν οι δημοσιογράφοι ρωτάνε αν αληθεύει ότι χωρίζουν, το διαψεύδουν. Σε μια δεύτερη ερώτηση που κάνουν οι δημοσιογράφοι για τη σχέση τους, παίρνει το λόγο η Ζεϊνέπ, έτοιμη να μιλήσει μπροστά στους δημοσιογράφους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved