Arena: Το κόλπο πιάνει και η αλήθεια παραμένει κρυφή
Media

Arena: Το κόλπο πιάνει και η αλήθεια παραμένει κρυφή

Ο Σωτήρης, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, πηγαίνει την Αμάντα στην κλινική και της δείχνει τα πλαστά αρχεία, χωρίς να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτσι την πείθει ότι η κλινική του είναι καθαρή και την κάνει να νιώθει τύψεις. Ο Μάριος λέει στην Πεπίτα για το βράδυ που πέρασε με τη Σύλβια και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Αντρέας συναντάει ξανά τη Jane στη μονοκατοικία και την αναστατώνει, λέγοντάς της ότι γνωρίζει τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα!

Η Αμάντα καταρρέει μόλις συνειδητοποιεί ότι ο Σωτήρης έμπλεξε ξανά με τον τζόγο και ότι είναι πιθανό να έχει και ερωμένη. Τηλεφωνεί στον Τίμο για συμπαράσταση, αλλά δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από αυτόν. Η Δάφνη την βλέπει να κλαίει και, καθώς την παρηγορεί, της αποκαλύπτει άθελά της το μπλέξιμο του Σωτήρη με τους τοκογλύφους. Η Αμάντα παραξενεύεται πολύ μ’ αυτό που μαθαίνει.

Ο Αντρέας και η Jane έρχονται για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι. Εκείνη νιώθει ανακούφιση, όταν συνειδητοποιεί ότι ο Αντρέας δεν ξέρει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Παράλληλα, όμως, πικραίνεται από τη συμπεριφορά του, όταν της λέει ότι θα προτιμούσε να είχε πεθάνει. Αλλά, όσο κι αν ο Αντρέας επιμένει να της ζητάει να φύγει, εκείνη είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει ποτέ ξανά τη Μελίσσα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved