Arena: Η Ήβη πέφτει στην παγίδα του…
Media

Arena: Η Ήβη πέφτει στην παγίδα του…

Η Μελίσσα και ο Τίμος αποφασίζουν να «θάψουν» το παρελθόν τους και να κάνουν μαζί μια καινούρια αρχή στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα.

Ο Γιώργος ενθαρρύνει τον Μάριο να συνεχίσει να φλερτάρει τη Σύλβια, καθώς φαίνεται ότι εκείνη ενδιαφέρεται. Η Ήβη πέφτει στην καλοστημένη παγίδα του Σωτήρη με το ίδρυμα, χωρίς να ξέρει ότι εκείνος θέλει να της φάει τα λεφτά.

Η Ράνια αποκαλύπτει στον Άγγελο πως είναι ερωτευμένη μαζί του και του δίνει ένα φιλί. Εκείνος όμως την απομακρύνει και την απορρίπτει για να μην πικράνει τον Γιώργο. Ο Αντώνης σκοντάφτει και χτυπάει το πόδι του και η Πεπίτα βρίσκει ευκαιρία να τον πάρει σπίτι της για να τον περιποιηθεί. Ο Αντρέας λέει στον Σωτήρη ότι η Jane έχει επιστρέψει και εκείνος αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Η Αμάντα εκμυστηρεύεται στη Jane την ιστορία με το χαμένο της παιδί. Εκείνη σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί πως αυτό το παιδί μπορεί να είναι η Μελίσσα. Αποφασίζει να προχωρήσει σε τεστ DNA. Η Δάφνη προκαλεί τον Κλέαρχο και τον φιλάει αιφνιδιαστικά. Ο Μάριος πλησιάζει τη Σύλβια και ο Αντώνης ενδίδει στην πολιορκία της Πεπίτας. Ο Σωτήρης πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Jane και προσπαθεί να τη δολοφονήσει. Η Jane γλιτώνει από καθαρή τύχη, αλλά ο Σωτήρης την απειλεί ότι θα επιστρέψει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved