Τατουάζ: Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha
Media

Τατουάζ: Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha

Το «Τατουάζ» είναι μία νέα καθημερινή, ερωτική, αστυνομική σειρά που θα προβάλλεται στον Alpha!

«Το Τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους, της οποίας τα γυρίσματα, όπως ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσιεύει στο instagram του γίνονται στην Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Κύπρο.

Πρόκειται για μία ερωτική ιστορία που θα προσπαθήσει να ανθίσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα. Ανυποψίαστες γυναίκες στο στόχαστρο ενός κατά συρροή δολοφόνου. Το τρέιλερ είναι ήδη έτοιμο και όπως φαίνεται η εν λόγω σειρά θα μας καθηλώσει!

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη ενώ σε ρόλους κλειδιά θα δούμε τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Κοραλία Καράντη και Απόστολο Γκλέτσο.






Our new baby... #tatouaz #trailer @alphatv

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved