Η ζωή της άλλης: Εκβιασμοί και σκοτεινά σχέδια
Media

Η ζωή της άλλης: Εκβιασμοί και σκοτεινά σχέδια

Η Ξένια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, αποκαλύπτει στην Κάτια ότι ο Φάνης θα παντρευτεί την Τόνια, η οποία δεν είναι έγκυος από αυτόν, αλλά από κάποιον άλλον.

Η Ελπίδα διαβάζει εντατικά για να μπορέσει να διατηρήσει την υποτροφία για τη σχολή. Ο Φάνης λέει στην Έλενα ότι αποφασίσανε να παντρευτούνε με την Τόνια. Αυτή αντιδρά και επιτίθεται στην Τόνια. Η Ελπίδα μαθαίνει από τον Στέφανο για τον εκβιασμό του Τζώρτζη στον Ανδρόνικο. Η Βιβή τρυπώνει σαν κλέφτης στο σπίτι της Αμάντας με σκοπό να την αποτρελάνει.

Η Κάτια μαθαίνει έκπληκτη για την επίσκεψη του Φάνη στην έπαυλη. Ο Φάνης αποκαλύπτει στον Μάνο τη σχέση του με την Τόνια και την πρόθεσή του να την παντρευτεί. Στο πρόσωπο του πατέρα του βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Στο μεταξύ, η Ελπίδα και ο Στέφανος ζουν ένα παραμυθένιο έρωτα, χωρίς να υποψιάζονται τα σχέδια της Ξένιας που είναι αποφασισμένη να τους χωρίσει. Η Κάτια δυσαρεστείται όταν μαθαίνει για τη σχέση του Φάνη με την Τόνια.

Η αντίδραση είναι καταπέλτης για τον Φάνη αλλά και για τον Μάνο που αποφασίζει να υπερασπίσει την επιλογή του γιου του, ενώ οδηγεί την Κάτια στο να αποκληρώσει τον αγαπημένο της εγγονό. Η Βάσω και ο Ηλίας δεν μπορούν να εξηγήσουν την απόμακρη συμπεριφορά της κόρης τους που δείχνει να τους αγνοεί και παραμένει γι’ αυτούς μια ξένη. Ο Μιχάλης και η Αμάντα καυγαδίζουν άσχημα ενώ προετοιμάζουν τον γάμο τους. Η Ξένια διαγράφει την εργασία της Ελπίδας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved