Η ζωή της άλλης: Οι δολοπλοκίες δεν έχουν τέλος
Media

Η ζωή της άλλης: Οι δολοπλοκίες δεν έχουν τέλος

Η Ξένια και ο Τζώρτζης στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, στήνουν ολόκληρη πλεκτάνη ώστε η Ελπίδα να μην καταφέρει να πάει στην τελετή βράβευσης του Στέφανου, στο νοσοκομείο.

O συνεργός του Τζώρτζη μεταφέρει την Ελπίδα σε άσχετες περιοχές και τελικά την καθυστερεί. Έτσι, η Ξένια βρίσκεται μόνη με τον Στέφανο και του προσφέρει τη συμπαράστασή της, γοητεύοντάς τον παράλληλα. Ο Χάρης ερωτοτροπεί με τη Βανέσα προσθέτοντας άλλη μια κατάκτηση στο ενεργητικό του...

Ο Νικόλας και η Ντορίτα κάνουν έρωτα κι έτσι δεν ακούν τα απελπισμένα τηλέφωνα του Στέφανου που ανήσυχος πια, ψάχνει την Ελπίδα. Η Κάτια προσπαθεί να βγάλει τον Μάνο από την εσωστρέφεια και να τον ξαναφέρει στην εταιρεία. Εκείνος όμως, της προτείνει να προσλάβει μόνιμα τον Στάθη, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να γυρίσει ξανά στην παλιά δουλειά του. Στο μεταξύ, η Τόνια παρακινεί τον Φάνη να συμφιλιωθεί ξανά με τον πατέρα του. Όταν ο Στέφανος τελικά συναντά την Ελπίδα δεν πιστεύει τις δικαιολογίες που του δίνει. Αμφισβητεί την ειλικρίνειά της, με αποτέλεσμα να την πληγώσει.

Ο Ανδρόνικος υποψιάζεται ότι η Ξένια έχει βάλει στο μάτι τον Στέφανο και πιθανώς προσπάθησε να παγιδέψει την Ελπίδα. Ο Μάνος ζητά από τον Φάνη να περάσει από την εταιρεία και να τον ενημερώσει για το πως πάνε τα πράγματα εκεί. Στο μεταξύ, η Ξένια καταστρώνει νέο σχέδιο για να πείσει τον Στέφανο ότι η Ελπίδα τον απατά με άλλον άντρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved