Η ζωή της άλλης: Το σχέδιο πιάνει και πληγώνει
Media

Η ζωή της άλλης: Το σχέδιο πιάνει και πληγώνει

Ο Στέφανος, πεισμένος πλέον ότι η Ελπίδα τον απατάει με τον Τζώρτζη, πληγώνεται και οργίζεται ταυτόχρονα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης.

Μιλάει άσχημα στην Ελπίδα και της συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο, τερματίζοντας οριστικά τη σχέση τους. Η Κάτια, ταραγμένη, λέει στην Έλενα για τη συνάντησή της με την Τόνια, ενώ η Αμάντα πηγαίνει στο σπίτι της Βιβής για να την αντιμετωπίσει τετ-α-τετ. Η Ελπίδα δεν μπορεί να συνέλθει από τον χωρισμό της με τον Στέφανο. Εκμυστηρεύεται την απόγνωσή της στην Ξένια που προθυμοποιείται να τη βοηθήσει, για δικό της βέβαια όφελος.

Η Ξένια συγκρούεται με τη Βάσω που τη θεωρεί μονίμως απούσα και απόμακρη. Ο Μάνος αποφασίζει να βγει απ’ το καβούκι του και να αντιμετωπίσει τον κόσμο ξανά, χάρη στη Μαίρη. Η Ξένια επιβεβαιώνει στον Στέφανο ότι ο Τζώρτζης και η Ελπίδα είναι εραστές, γκρεμίζοντας και την τελευταία πιθανότητα της Ελπίδας να τα ξαναβρεί μαζί του.

Ο Νικόλας και η Ντορίτα αποφασίζουν να παρέμβουν δραστικά για να αποτρέψουν τον χωρισμό της Ελπίδας με τον Στέφανο. Για τον λόγο αυτό, πιέζουν με τη βία τον Τζώρτζη να πει την αλήθεια. Ο Νικόλας ξυλοφορτώνει τον Τζώρτζη για το σαμποτάζ που έκανε στην Ελπίδα. Η Τόνια παραδέχεται στον Φάνη ότι ο Σωτήρης θα έχει πάντα θέση στη ζωή του παιδιού της, προκαλώντας τη ζήλεια του Φάνη και πληγώνοντάς τον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved