Η ζωή της άλλης: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο…
Media

Η ζωή της άλλης: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο…

Η Ξένια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, εκβιάζει την Έλενα ότι θα αποκαλύψει τον εραστή της, και της αποσπά χρήματα.

Η Ελπίδα προσπαθεί να δικαιολογήσει την εχθρική συμπεριφορά της Βάσως που θέλει να την απομονώσει από όλους επειδή πιστεύει ότι εξαπάτησε τον Στέφανο. Η Κάτια ετοιμάζει τη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της εταιρείας, ενώ ο Ηλίας και η Βάσω συζητούν με τη δικηγόρο τους για τη μήνυση εναντίον της.

Ο Μάνος πιέζεται από τη μητέρα του και την Έλενα να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά, πιεσμένος από τις ενοχές και την υποκρισία που συναντά, πίνει, δίνοντας την ευκαιρία στην Ξένια να επωφεληθεί από την αδυναμία του. Ο Τζώρτζης λασκάρει τα φρένα στο αυτοκίνητο του Μάνου.

Στην πολυαναμενόμενη δεξίωση τους Κάτιας, η Έλενα και η Κάτια προσπαθούν μάταια να σταματήσουν τον Μάνο που έχει αρχίσει να πίνει υπερβολικά πολύ. Ο Μάνος ξεμπροστιάζει την Κάτια μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, καταστρέφοντας την εκδήλωση. Η Ξένια προσπαθεί να καλύψει το σκάνδαλο. Στο μεταξύ, ο Φάνης αναλαμβάνει να μεταφέρει τον μεθυσμένο πατέρα του στο σπίτι. Στον δρόμο έχει ένα φρικτό ατύχημα.

Στη δεξίωση, η Ξένια καταφέρνει να καλύψει το σκάνδαλο, που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Μάνου. Ο ίδιος είναι άφαντος. Στο μεταξύ, ο Φάνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι δύο αντίπαλες πλευρές της οικογένειας θορυβούνται και σπεύδουν κοντά του. Τα τραύματά του απαιτούν λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, την οποία αναλαμβάνει ο Στέφανος. Θα μπορέσει ο Φάνης να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να συνέλθει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved