Η ζωή της άλλης: Το ατύχημα φέρνει νέες συγκρούσεις
Media

Η ζωή της άλλης: Το ατύχημα φέρνει νέες συγκρούσεις

Η Κάτια και όλη η οικογένεια αγωνιά στο νοσοκομείο για τη ζωή του Φάνη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης.

Ο μόνος που αγνοεί την κατάσταση, είναι ο Μάνος που κοιμάται του καλού καιρού... Η Κάτια και η Έλενα ρίχνουν πάνω του όλη την ευθύνη για το ατύχημα. Η Ελπίδα μαζί με την Ντορίτα και τη Μαίρη πηγαίνουν για συμπαράσταση στο νοσοκομείο. Εκεί πέφτει πάνω στον Στέφανο. Ο Χάρης εξομολογείται στην αδερφή του πώς νιώθει τσιμπημένος με την Ελπίδα.

Η Ελπίδα φεύγει σαν κυνηγημένη από το νοσοκομείο, μετά τη συνάντησή της με τον Στέφανο. Ενώ η κατάσταση του Φάνη παραμένει κρίσιμη, ο Ηλίας συμπαραστέκεται στον ταραγμένο αδερφό του και η Ξένια βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Στέφανο, στην προσπάθειά της να κερδίσει το ενδιαφέρον του. Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε για την Ελπίδα, αφού ο Χάρης αποφασίζει να την επισκεφτεί στην κρεπερί.

Ο Φάνης συνεχίζει να είναι σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική. Η Έλενα συγκρούεται με τον Μάνο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το ατύχημα. Η Ξένια το βρίσκει σαν αφορμή για να πείσει τον Ηλία να αποσύρει τη μήνυση. Ο Νικόλας ξεκινά εντυπωσιακά στο τηλεπαιχνίδι και ανεβαίνει σε όλο και υψηλότερη βαθμίδα, κορυφώνοντας την αγωνία της Ελπίδας και της Ντορίτας. Η Κάτια ανησυχεί πραγματικά για την εξέλιξη της υγείας του Φάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved