Η ζωή της άλλης: Η Κάτια εκμεταλλεύεται τον έρωτα της…
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια εκμεταλλεύεται τον έρωτα της…

Ο Σωτήρης στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, αντιδρά με κακεντρέχεια όταν μαθαίνει ότι ο Φάνης -αν ζήσει- θα παντρευτεί την Τόνια και θα υιοθετήσει το δικό του παιδί.

Η Φωτεινή παροτρύνει τον Στάθη να προχωρήσει τη σχέση του με την Έλενα. Ο Χάρης προτείνει στην Ελπίδα να γράψει μία εργασία προκειμένου να πάρει υποτροφία από τη σχολή. Η Ξένια προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τον Στέφανο. Η Κάτια μαθαίνει ότι ο Σωτήρης είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Τόνιας.

Η Ντορίτα λέει στην Ελπίδα ότι ο Χάρης είναι τσιμπημένος μαζί της. Η Κάτια αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τον έρωτα της Τόνιας προς τον Σωτήρη. Υπόσχεται στον Σωτήρη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και μία θέση σε καλή ιδιωτική κλινική, με τον όρο να παντρευτεί την Τόνια. Η Βιβή γνωρίζει τον Άκη και γοητεύεται από την ευγένειά του. Οι καυγάδες ανάμεσα στην Έλενα και τον Μάνο συνεχίζονται. Στο μεταξύ, η Ξένια βγαίνει για φαγητό με τον Στέφανο.

Ο Χάρης έρχεται σε κόντρα με τη Νάνσυ, κόρη του νέου αφεντικού του, για την επιλογή του προσωπικού στο νέο ρεστοράν. Ο Στέφανος με την Ξένια βγαίνουν για φαγητό. Αυτή καταφέρνει να τον γοητεύσει. Στο μεταξύ, η Ελπίδα περνάει δύσκολες ώρες. Κοντά της, η Ντορίτα με τον Νικόλα που της συμπαραστέκονται. Ο Μάνος επιχειρεί να πλησιάσει τον Ηλία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Τόνια απογοητεύεται από την στάση που κρατούν απέναντί της η Κάτια και η Έλενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved