Τζιβαέρι: Ο φόνος που αλλάζει τις ζωές όλων
Media

Τζιβαέρι: Ο φόνος που αλλάζει τις ζωές όλων

Η Αλίκη συναντά τον Γιώργο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Τζιβαέρι και του εξομολογείται ότι μισεί τόσο πολύ τον Σταύρο γιατί αγαπά τη Βέρα πιο πολύ από εκείνη, που σκέφτεται να τον σκοτώσει.

Από την άλλη, η Βέρα σκέφτεται να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντώνη. Η Αλίκη πηγαίνει στην Αστυνομία και ο Αστυνόμος τής φέρεται πατρικά για να την κάνει να μαρτυρήσει πού κρύβεται ο Σταύρος, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Η Μαρία, θυμωμένη με τον Αντώνη, θέλει να φύγει από το νησί για την Αθήνα, ενώ ο Ιάκωβος προσπαθεί να την μεταπείσει.

Η Βέρα πηγαίνει φαγητό στον Σταύρο, που κρύβεται στο υπόγειο και του λέει πως πρέπει να φύγει από το νησί γιατί αλλιώς είναι υποχρεωμένη να τον παραδώσει στην Αστυνομία, επειδή ξεμυάλισε την Αλίκη. Η Βέρα, μπλοφάροντας, έχει μια συζήτηση με τον Αστυνόμο, στην οποία του λέει πως ο Σταύρος επικοινώνησε μαζί της και θέλει να παραδοθεί. Ο πραγματικός σκοπός του Σταύρου, είναι να σταματήσουν οι περιπολίες για να μπορέσει να φύγει από το νησί. Ο Αντώνης μαθαίνει από τον Αστυνόμο όσα του είπε η Βέρα και της ζητάει εξηγήσεις γιατί συνεχίζει να έχει ακόμα επαφές με τον Σταύρο, ενώ ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Η Αλίκη παρακολουθεί κάθε κίνηση της Βέρας, την βλέπει με τον Σταύρο, ο οποίος προσπαθεί με το ζόρι να την κάνει δική του, παρεξηγεί τη Βέρα, χάνει την ψυχραιμία της και σκοτώνει τον Σταύρο. Πανικόβλητες και οι δυο κοπέλες αγωνίζονται να εξαφανίσουν το πτώμα και να παραστήσουν στο νησί ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Η Βέρα, πιο ψύχραιμη, προσπαθεί να λογικέψει την Αλίκη που τα έχει χαμένα.

Ο Αστυνόμος θέλει να μάθει από τη Βέρα γιατί ο Σταύρος δεν παραδόθηκε όπως είχε υποσχεθεί. Η Αλίκη, σε μια συνάντησή της με τον Γιώργο, βρίσκεται σε δίλημμα αν πρέπει να του πει την αλήθεια. Ο Ιάκωβος λέει στη Μαρία πως ο Αντώνης ετοιμάζει τις άδειες του γάμου για να παντρευτεί τη Βέρα. Οι δυο αδελφές συζητούν. Η Αλίκη λέει στη Βέρα ότι από καιρό ήθελε να σκοτώσει τον Σταύρο. Από την ώρα δηλαδή που σιγουρεύτηκε ότι την κορόιδευε. Της λέει ακόμα ότι θέλει να δραπετεύσει στην Αθήνα. Η Βέρα της συνιστά ψυχραιμία.

Ένας αστυφύλακας βρίσκει το πτώμα του Σταύρου. Ο Αντώνης, μετά από τη νεκροψία του Σταύρου, πηγαίνει στη Βέρα και την Αλίκη για να τους πει όσα έγιναν. Ο Ιάκωβος πίνει μαζί με τη θλιμμένη Μαρία και της λέει ότι το μοιραίο βράδυ, κάποιος είδε τις δυο αδελφές να κουβαλούν το πτώμα του Σταύρου. Η Μαρία τα λέει όλα στον Αντώνη, που, όμως, δεν την πιστεύει, γιατί το πληροφορήθηκε από τον Ιάκωβο που είναι ψεύτης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved