Τζιβαέρι: ΟΙ τύψεις δεν την αφήνουν να ησυχάσει
Media

Τζιβαέρι: ΟΙ τύψεις δεν την αφήνουν να ησυχάσει

Η Αλίκη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Τζιβαέρι, έχει εφιάλτες.

Όλη νύχτα δεν μπορεί να κλείσει μάτι και η Βέρα τής συμπαρίσταται. Από την άλλη, ο Αντώνης, συζητώντας με τη Βέρα, προσπαθεί να την ψαρέψει για να μάθει την αλήθεια. Η Αλίκη, μην αντέχοντας τις τύψεις, λέει όλη την αλήθεια για το φόνο στον Γιώργο, ο οποίος κρατάει καλά το μυστικό της επειδή την αγαπά.

Η Μαρία, τώρα, προσπαθεί να πείσει τον Αντώνη να ματαιώσει τον γάμο του με τη Βέρα. Ο Γιώργος ακούει για τον άνθρωπο που είδε τα κορίτσια να μεταφέρουν το πτώμα το βράδυ του φόνου και τρέχει να ειδοποιήσει τη Βέρα και την Αλίκη. Η Βέρα, ωστόσο, βλέποντας που θα οδηγηθεί η Αλίκη, αναλαμβάνει το βάρος της ενοχής και ομολογεί ότι αυτή σκότωσε τον Σταύρο. Ζητάει όμως, από τον Αστυνόμο να μην μπλέξει την Αλίκη σαν συνεργό της.

Ο Αντώνης το μαθαίνει και δεν μπορεί να το πιστέψει. Βλέπει ιδιαιτέρως τη Βέρα στο κρατητήριο και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Όμως, η Βέρα επιμένει στην ενοχή της και του λέει να τραβήξει τον δικό του δρόμο γιατί αυτή δεν του αξίζει. Αργότερα, η Βέρα συναντιέται στο κρατητήριο με την Αλίκη και την συμβουλεύει να κλείσει το σπίτι και να την ακολουθήσει στην Αθήνα, χωρίς να μιλήσει σε κανέναν στο νησί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved