Τζιβαέρι: Μια απόφαση γάμου που θα αποδειχτεί μεγάλο λάθος
Media

Τζιβαέρι: Μια απόφαση γάμου που θα αποδειχτεί μεγάλο λάθος

Η Βέρα στο δικαστήριο δεν υπερασπίζεται καθόλου τον εαυτό της και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Τζιβαέρι καταδικάζεται σε 12 χρόνια φυλάκιση, ενώ βρίσκει ηθικό στήριγμα από μια ισοβίτισσα, με την οποία μοιράζεται το κελί της.

Ο πατέρας του Γιώργου έρχεται στην Αθήνα και βρίσκει τον γιο του στο σπίτι με την Αλίκη. Λέει και στους δυο πικρά λόγια και παραδίδει τον Γιώργο στη Στρατονομία. Ο Αντώνης καταλαβαίνει πως τώρα πια χάθηκαν όλα. Δώδεκα χρόνια είναι πολλά. Έτσι, γυρίζει στη Μαρία, της ζητά να παντρευτούν και αυτή δέχεται.

Ο Αστυνόμος συναντιέται με τον Αντώνη και του λέει πως δεν έκανε καθόλου καλά να προχωρήσει σε γάμο με τη Μαρία, αφού ακόμα δεν έχει ξεχάσει τη Βέρα. Η Αλίκη, μην αντέχοντας το βάρος των τύψεών της, γράφει γράμματα στη Βέρα και στον Γιώργο και αμέσως μετά παραδίδεται στην Ασφάλεια, όπου ομολογεί το έγκλημά της. Η Βέρα καταλαβαίνει ότι η θυσία που έκανε ήταν μάταιη, ενώ ο Αντώνης δεν μπορεί να αποφύγει τον γάμο με τη Μαρία, γιατί μαθαίνει τα γεγονότα πολύ αργά.

Η Διευθύντρια των φυλακών συμπαρίσταται στη Βέρα σε όλη τη δοκιμασία που περνά. Ο Αντώνης παραδέχεται στον Αστυνόμο, πως έκανε μεγάλο λάθος να προχωρήσει σε γάμο με τη Μαρία. Παράλληλα, συζητά μαζί της και της λέει ότι είναι καλύτερα να χωρίσουν. Η Μαρία όμως, του ανακοινώνει ότι περιμένει παιδί. Ο Αντώνης βρίσκεται σε δίλημμα, αλλά τελικά συμβιβάζεται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved