Η ζωή της άλλης: Οι σχέσεις παραμένουν τεταμένες
Media

Η ζωή της άλλης: Οι σχέσεις παραμένουν τεταμένες

Η Ντορίτα και ο Νικόλας ετοιμάζονται για ταξιδάκι στη Σύρο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, αγνοώντας την έκπληξη που τους περιμένει εκεί.

Ο Σωτήρης αποδέχεται την πρόταση της Κάτιας να παντρευτεί την Τόνια, ζητώντας συγκεκριμένα ανταλλάγματα. Ο Ηλίας μαλώνει την Ξένια για την αδιαφορία προς την οικογένειά της. Η Τόνια επισκέπτεται τον Φάνη στο νοσοκομείο και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Έλενα. Η Ελπίδα συναντά στον δρόμο τη Βάσω. Ο Μάνος επιστρέφει στην εταιρεία.

Ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Τόνια. Η Ντορίτα είναι έξαλλη με την Κάτια και προκαλεί σκηνή στην κουζίνα με ολέθρια αποτελέσματα. Η Τόνια φαίνεται να αρνείται κάθετα την προσέγγιση του Σωτήρη. Η Ελπίδα υποψιάζεται την Ξένια και την παίρνει τηλέφωνο να την ψαρέψει. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περιμένει την οικογένεια του Φάνη στο νοσοκομείο. Η Βάσω βγαίνει ανυποψίαστη να ψωνίσει και βλέπει κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περιμένει την οικογένεια του Φάνη στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του βελτιώνεται σταθερά. Χαρά αλλά και ένταση επικρατεί στο νοσοκομείο, καθώς οι σχέσεις στην οικογένεια είναι ακόμα τεταμένες. Η Κάτια ζητάει από τον Μάνο να τα ξαναβρεί με την Έλενα, για χάρη του γιου τους. Η Βάσω βλέπει έκπληκτη την Ξένια να ανταλλάσσει φιλιά πάθους με τον Στέφανο και της ζητάει εξηγήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved