Η ζωή της άλλης: Η πολιορκία της Ξένιας πιάνει
Media

Η ζωή της άλλης: Η πολιορκία της Ξένιας πιάνει

Ο Χάρης στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, προτείνει στη Ελπίδα να δουλέψει μαζί του στο ρεστοράν κι αυτή δέχεται.

Ο Σωτήρης δηλώνει στην Βάσω ότι θέλει να παντρευτεί την Τόνια και προσπαθεί να την πείσει ότι έχει αλλάξει πραγματικά. Ο Σωτήρης λέει στη Βάσω ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Τόνια. Η Κάτια, με την σειρά της, ζητάει από την Έλενα να είναι ανεκτική με τον Φάνη και να μην κατακρίνει τη σχέση του με την Τόνια, προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στην έπαυλη.

Η Ντορίτα ψαρεύει την Ελπίδα σχετικά με τον Χάρη και η Ξένια "πιάνει" τη Μαίρη να βγαίνει από το γραφείο του Μάνου. Η Ξένια συνεχίζει να πολιορκεί τον Στέφανο και καταφέρνει να τον κερδίσει ερωτικά. Ο Χάρης επιβάλει την πρόσληψη της Ελπίδας στο εστιατόριο και έρχεται σε σύγκρουση με τη Νάνσυ που βλέπει μια ανταγωνίστρια στο πρόσωπο της Ελπίδας.

Ο Φάνης, που πια αναρρώνει, αποφασίζει να επιστρέψει για την περίοδο της αποθεραπείας του στο σπίτι της Κάτιας. Ο Μιχάλης και η Αμάντα παντρεύονται στο Δημαρχείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved