Η ζωή της άλλης: Η αποκάλυψη και η κατάρρευση
Media

Η ζωή της άλλης: Η αποκάλυψη και η κατάρρευση

Η Αμάντα, αν και νιόπαντρη, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, δέχεται το έντονο φλερτ του Στάθη, που δεν την αφήνει αδιάφορη.

Η Ελπίδα και ο Χάρης έρχονται όλο και πιο κοντά μέσα από την εργασιακή τους σχέση. Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στον Ανδρόνικο το ερωτικό της ενδιαφέρον για τον Μάνο, ενώ μαθαίνει απ' αυτόν για τη σχέση της Ξένιας με τον Στέφανο. Η Μαίρη και η Ντορίτα πληροφορούν την Ελπίδα ότι η Ξένια βγαίνει με τον Στέφανο. Η Βιβή έρχεται πιο κοντά με τον επίσης χωρισμένο Άκη.

Η Τόνια δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Σωτήρη και η Βάσω προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο να τον ξεχάσει. Ο Σωτήρης ανακοινώνει στην οικογένεια Καλλιφατίδη ότι ο Φάνης παίρνει εξιτήριο. Η Ξένια δυσαρεστείται από τα νέα και σχεδιάζει καινούρια δολιοφθορά με τον Τζώρτζη. Η Ελπίδα, έξαλλη που η Ξένια βγαίνει με τον Στέφανο, της ζητά να συναντηθούν.

Η Ελπίδα επιτίθεται στην Ξένια, η οποία στην αρχή παριστάνει την αθώα, αλλά τελικά τα παραδέχεται όλα. Η Ελπίδα φεύγει έξαλλη και αργότερα καταρρέει στην τάξη μπροστά στον Χάρη, που ανησυχεί. Η Βάσω και ο Ηλίας υποπτεύονται ότι η Κάτια δωροδόκησε τον Σωτήρη. Η Τόνια πηγαίνει να επισκεφθεί τον Φάνη και καταλήγει να τσακωθεί με την Έλενα. Η Μαίρη βγαίνει για πρώτη φορά ραντεβού με τον Μάνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved