Η ζωή της άλλης: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την…
Media

Η ζωή της άλλης: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την…

Η Κάτια επιπλήττει τον Μάνο σχετικά με τη σχέση του με τη Μαίρη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης.

Η Ελπίδα συμφωνεί με χαρά να συνοδέψει τον Χάρη σε μια πρεμιέρα, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τη δυσάρεστη έκπληξη που την περιμένει εκεί. Η Ελπίδα, σε μια έξοδο με τον Χάρη, πέφτει τυχαία πάνω στην Ξένια και τον Στέφανο. Ο Χάρης τής συμπαραστέκεται, αλλ' αυτή μεθάει και κοιμάται σπίτι του. Ο Μάνος και η Μαίρη παρασύρονται από το πάθος τους και καταλήγουν σε ξενοδοχείο.

Η Έλενα, που υποψιάζεται ότι την απατά, μιλάει στην Κάτια. Αυτή την καθησυχάζει. Ο Τζώρτζης συνεχίζει να παρακολουθεί την Ντορίτα και τον Νικόλα στη Σύρο. Η Ξένια αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Στέφανο στην Κάτια, ενώ η Ελπίδα, μετά από καιρό, ξαναχτυπάει το κουδούνι της Βάσως. Στο μεταξύ, η Μαίρη μαθαίνει τις υποψίες της Κάτιας για τη σχέση της με τον Μάνο και πανικοβάλλεται.

Η Ελπίδα συμβουλεύει τη Βάσω να κάνει μια προσπάθεια να διεκδικήσει την Ξένια. Η Κάτια εγκρίνει τη σχέση της Ξένιας με τον Στέφανο και προτείνει να τον καλέσουν για δείπνο. Στη Σύρο, ο Τζώρτζης παίζει ένα άσχημο παιχνίδι στην Ντορίτα και τον Νικόλα, που έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν άφραγκοι και να τσακωθούν. Στο μεταξύ, η Ξένια μιλάει άσχημα στη Βάσω και αρνείται να γυρίσει στο σπίτι του Ηλία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved