Η ζωή της άλλης: Η Βάσω περνάει στην αντεπίθεση
Media

Η ζωή της άλλης: Η Βάσω περνάει στην αντεπίθεση

Η Ξένια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ανακοινώνει στη Βάσω ότι προτιμά να μείνει με την Κάτια και όχι με τους φυσικούς της γονείς.

Η ρήξη ανάμεσά τους βαθαίνει και η Βάσω αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση με τα όπλα της. Εντωμεταξύ, ο Νικόλας μένει αναγκαστικά στη Σύρο, μην μπορώντας να ξοφλήσει τον λογαριασμό του ξενοδοχείου. Η Ελπίδα τον βγάζει από το αδιέξοδο. Ο Φάνης, ενώ αναρρώνει, αντιλαμβάνεται την ένταση που δημιουργείται στο σπίτι με αφορμή την Ξένια. Αγνοεί όμως πως η Τόνια ετοιμάζεται να του πει να χωρίσουν.

Η Έλενα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις απειλές της Ξένιας, νιώθει όμως ότι ο κλοιός στενεύει όταν ο εραστής της, ο Στάθης, βρίσκεται σπίτι της για δουλειά. Ο Ανδρόνικος χάνει την Ταμάρα και μαζί ένα ακριβό κόσμημα που κρατούσε σαν ενθύμιο από τη γυναίκα του. Η Βάσω και ο Ηλίας αποφασίζουν να προχωρήσουν με τη μήνυση. Η Ντορίτα είναι έξαλλη με τον Νικόλα και θέλει να τον χωρίσει.

Η Τόνια προσπαθεί να αποτρέψει τους γονείς της από το να προχωρήσουν στη μήνυση. Ο Ανδρόνικος ανακαλύπτει ότι η Ταμάρα εξαφανίστηκε, κλέβοντας τα κοσμήματα της γυναίκας του. Η Νάνσυ έρχεται σε κόντρα με τον Χάρη και αυτός, έξαλλος, δηλώνει ότι παραιτείται.

Ο Στάθης βλέπει την Ξένια να φιλιέται με τον Τζώρτζη και τους βγάζει φωτογραφία. Ο Στέφανος πηγαίνει με τον απαρηγόρητο Ανδρόνικο στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η Τόνια, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με τον Σωτήρη, μιλάει στον Φάνη που προσπαθεί να την πείσει να συνεχίσουν να είναι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved