Η ζωή της άλλης: Οριστικός χωρισμός
Media

Η ζωή της άλλης: Οριστικός χωρισμός

Η Ξένια αποφασίζει να εξοντώσει επαγγελματικά τον Μάνο και ζητάει από τον Τζώρτζη να την βοηθήσει στο σχέδιό της στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης.

Η Ελπίδα την αντιμετωπίζει «δυναμικά», όταν τη βλέπει να φιλιέται προκλητικά μπροστά της με τον Στέφανο. Η Κάτια κατσαδιάζει τον Μάνο για τη σχέση του με τη Μαίρη και τον απειλεί ότι αν δεν κλείσει μια σπουδαία δουλειά, θα την αναγκάσει να τον απολύσει...

Ο Φάνης με την Τόνια χωρίζουν οριστικά, ενώ η Ντορίτα επιχειρεί επανασύνδεση με τον Νικόλα. Η Ξένια με τον Τζώρτζη παίζουν στον Μάνο ένα άσχημο παιχνίδι, που θα το πληρώσει ακριβά. Ακόμη σχεδιάζουν άλλο ένα χτύπημα κατά του Στάθη και της Έλενας... Η Ντορίτα είναι καταρρακωμένη μετά από τον καυγά της με τον Νικόλα.

Την ίδια ώρα, η Μαίρη εμπιστεύεται στην Ελπίδα τους προβληματισμούς της για τη δική της σχέση. Η Βάσω και ο Ηλίας συζητούν με τη δικηγόρο για το θέμα της μήνυσης, ενώ ο Στέφανος καλεί την Ξένια σε οικογενειακό δείπνο. Η Κάτια είναι αποφασισμένη να διώξει τον Μάνο από την εταιρεία και αποφασίζει να βάλει στη θέση του τον Στάθη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved