Η ζωή της άλλης: Από την έπαυλη στη φυλακή
Media

Η ζωή της άλλης: Από την έπαυλη στη φυλακή

Η Ξένια, που υπονόμευσε τον Μάνο, έχει λόγους να φοβάται και τον Στάθη από τη στιγμή που την έχει δει με τον Τζώρτζη και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης την απειλεί ότι μπορεί να μιλήσει.

Ο Νικόλας πλησιάζει πάλι την Ντορίτα που έχει πέσει σε κατάθλιψη μετά από τον τσακωμό τους και η Έλενα συναντά τη Λίλιαν πιστεύοντας πως είναι η κατάλληλη για να βοηθήσει τον Φάνη να ξεπεράσει την Τόνια. Η Βάσω και ο Ηλίας ψάχνουν στο παρελθόν, για να αποδείξουν την αρπαγή της κόρης τους από την Κάτια και τον Μάνο. Η μαία λέει στη Βάσω ότι το παιδί της γεννήθηκε νεκρό.

Ο Μάνος προτείνει στην Έλενα να φύγουν μαζί και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Εκείνη αρνείται, γιατί δεν θέλει να χάσει την οικονομική της ασφάλεια και εκείνος της ζητάει διαζύγιο. Ο Γιάννης φλερτάρει τη Θάλεια μετά από τη συναυλία που έδωσε με το συγκρότημά του. Η Κάτια προτείνει στον Φάνη να γυρίσει στην εταιρεία. Τέλος, δύο αστυνομικοί έρχονται να συλλάβουν την Κάτια και τον Μάνο.

Η Κάτια και ο Μάνος συλλαμβάνονται στην έπαυλη και οδηγούνται με περιπολικό στον ανακριτή. Στο κρατητήριο, ο Μάνος, που βασανίζεται από τύψεις, ανακοινώνει στον Θωμόπουλο ότι θα ομολογήσει την ενοχή του, ρισκάροντας να μπει για πάντα στη φυλακή. Η είδηση της σύλληψης έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Είναι όλοι συγκλονισμένοι, εκτός από την Ξένια που ξυπνάει στην αγκαλιά του Στέφανου ερωτευμένη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved